iščemo pomoč na domu v zameno za stanovanje
Pozdravljeni!
Sem socialni oskrbovalec na domu. Imam 15 letne izkušnje dela kot prostovoljec v različnih ustanovah zavodih in društvih tako doma kot v tujini.
Za dodatne informacije me prosim pokličite na telefonsko številko 040 521 478
ali na e-mail [email protected]
Lep pozdrav
Gregor
Nudimo brezplačno hrano, stroške in bivanje v hiši v zameno za druženje in pomoč babici v okolici Maribora. Gospa je pokretna, potrebuje bolj druženje in “varstvo”, ker težko hodi.
Prednost imajo starejše upokojene gospe, ki so se pripravljene preseliti k njej v hišo.
Kontakt: [email protected]
veste kaj ne razumem? kako lahko pričakujete,da bo nekdo cel teden in vse vikende z vami?
a mislite,da ljudje nimamo svojega življenja? če bi jaz stanovala pri vas bi skuhala vsak dan,prala,polikala bila v oproro. Ne morete pa pričakovati,da bi bila še vse vikende z vami? potem grem raje delat nekam in plačat najemnino pa bi bila mirna.Čez vikend vas imajo lahko vaši otroci. Če bi plačali žensko za tako nego bi se prijeli za glavo. Je velikoooo več kakor 250 eur koliko stane najemnina.
Pozdravljeni!
Nudim celodnevno oskrbo na domu v zameno za bivanje in manjše plačilo.
Več o meni:
http://www.chistabo.com
031 77 22 72
Lep pozdrav,
Simon
Sem mamica redno zaposlena in iščem stanovanje v zameno nudim gospodinjsko pomoč ali pa pomoč pri negi. 030 621 311 ali email [email protected]
Pozdravljeni,
ker si marsikdo ne more privoščiti ugodnejših življenjskih razmer, v zameno za varstvo otroka in manjša gospodinjska opravila, nudimo brezplačno bivanje in nekomu omogočimo lepše življenje. Če vas omenjeno zanima, se javite na: [email protected].