Najdi forum

Iščemo natakarico

Lokal v okolici Ljubljane išče natakarico samo za dopoldansko delo brez dela ob vikendih. Plačilo je sprotno!!!

Imam prijateljico, ki je zelo vešča šanka in jo to delo zanima. Ime ji je Mojca – njena tel.št. pa je 041/283 428.

Hvala za tel.jo pokličemo !

Lep pozdrav!

Hvala za tel.jo pokličemo !

Lep pozdrav!

lahko me kontaktirate 051610933

Če je delo še na voljo me lahko kontaktirate na 041/377-892

LPTadeja!

če še potrebujete natakarico, me lahko kontaktirate na tel. 040 556 770

LP Tina

Iščemo odgovorno, marljivo natakarico, ki je vešča lokala in jo delo v lokalu veseli.
Delo bi potekalo vsak delovnik, vikendi mogoče max 2x na mesec.

Lokal se nahaja v okolici Ljubljane (okoli 10min iz LJ), plačilo zagotovljeno+stimulacija glede na promet.

Več info na: 041-616-716

Iščem natakarico, ki bi delala v lokalu ki se nahaja v senožetih (občina Dol pro Lj.) za ceno bi se še dogovorili… za več infromacij in za delo pokličite na tel: 051-222-377 ! Lp. Jadran

Iščem natakarico, ki bi delala v lokalu ki se nahaja v senožetih (občina Dol pro Lj.) za ceno bi se še dogovorili… za več infromacij in za delo pokličite na tel: 051-222-377 !! Lp. Jadran

Iščem natakarico, ki bi delala v lokalu ki se nahaja v senožetih (občina Dol pro Lj.) za ceno bi se še dogovorili… za več infromacij in za delo pokličite na tel: 051-222-377 !!!! Lp. Jadran

Iščem natakarico, ki bi delala v lokalu ki se nahaja v senožetih (občina Dol pro Lj.) za ceno bi se še dogovorili… za več infromacij in za delo pokličite na tel: 051-222-377 !!!!!!!! Lp. Jadran

Iščem natakarico, ki bi delala v lokalu ki se nahaja v senožetih (občina Dol pro Lj.) za ceno bi se še dogovorili….. za več infromacij in za delo pokličite na tel: 051-222-377 !! Lp. Jadran

Iščem natakarico, ki bi delala v lokalu ki se nahaja v senožetih (občina Dol pro Lj.) za ceno bi se še dogovorili…. za več infromacij in za delo pokličite na tel: 051-222-377 !!! Lp. Jadran

Iščem natakarico, ki bi delala v lokalu ki se nahaja v senožetih (občina Dol pro Lj.) za ceno bi se še dogovorili… za več infromacij in za delo pokličite na tel: 051-222-377 !!!!!!!! Lp. Jadran.

jadran kaksen je delovni cas?

Iščemo prijazno marljivo natakarico za delo v Gostilni Pavovec v Mengšu.
kontakt 041912642 anita

Kakšen podatek o delovnem času bi bil dobrodošel. Imam večletne izkušnje gostinstva, vendar imam čas le v dopoldanskem času. Ali bi bilo možne delat le v tem terminu? No, pa verjetno kakšen vikend?

LP, Tina

Sem natakarica z izkušnjami v strežbi in vodenju lokala. Iščem dopoldansko delo Lokacija Kranj, Meddvode, Domžale, Komenda, Kamnik, …z rednim plačilom 040-543-996

Tudi jaz bi nedelala v dopodanskem času od pon. do pet. popoldneve in čez vikende sem zaposlena z nadaljevankami. Rada bi plačo 1000 € na mesec, pa seveda nagrajevanje je obvezno, ker sem sita škrtih in zoprnih šefov. Ma dajte ljubice no.

New Report

Close