Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Iščemo: mlajše upokojence za delo od doma (ljubljanska regija)

Iščemo: mlajše upokojence za delo od doma (ljubljanska regija)

Mene zanima to delo. Sem iz Murske Sobote, obstaja kakšna možnost??

Lp, zsitaric

[email protected]
mob.: 031-602-546

Sem zainteresiran in izpolnjujemo vaše kriterije. Ali je se aktualno? [email protected]
040 578 150
Sandi iz Ljubljane.

Lep pozdrav!
Zainteresirana sem za sodelovanje, a rabim več podatkov.

Ana

Sem zainteresirana če je sploh še aktualno.
lep pozdrav
[email protected]

Zdravo, mene zanima če imate še kaj prostora v vaših vrstah za kakega delavca od doma. Sem sicer iz Tržiča vendar mi ni problema priti sem ter tja do Ljubljane. Vendar nisem penzionist, sem pa zagret za kakšen dodaten zaslužek.

Moj kontakt: 040 – 515 – 935

Lep pozdrav

Pozdravljeni,
sem upokojenec in me zanima vaša ponudba, v kolikor je še aktualna. Kontakt: 031787039

ubogi folk,kam to pelje

Lep pozdrav,
Vaš “oglas” mi je zanimiv.
-Sem mlajši upokojenec ( pričel upokojenski staž nov.2019 ). Moški
-Starost 66 let
Izobrazba ( minula ): Srednja izobrazba : elektrotehnik ; višja izobrazba : ing Fizike. ( sicer pa, stopnja izobrazbe za upokojenca ni več relevantna 🙁 ).
-Izkušnje : zadnjih 20 let vodenje projektov pri nemški firmi- tovarni Hella z 2.000 delavcev v slo ) , izkušnje tudi v prodaji ( Porsche Slo od leta1990-2000 ).
-Delo kot upokojenec me predvsem zanima zaradi : ostati : čil, kreativen, komunikativen,…
Hvala, Lp
Rudolf Korošec , Metelkov dvor 4 1290 Grosuplje ; Mobil 041360025 ; E-M: [email protected]

Pozdravljeni
Zanima me,ce je se moznost za opisano delo od doma.
Prosila bi vas za odgovor.
Hvala
Lep pozdrav

Pozdravljeni
Sem zainteresirana.
Odgovor bi prosila na tel.st. 040717483

Me zanima,še potrebujete,sem iz okolice Maribora.

Pozdravljeni,
je to še vedno aktualno?
Če da, mi lahko prosim pošljete več informacij na [email protected] ali pa mi date vaš kontakt?
Hvala.

Pozdravljeni!

Ali je delo še aktualno!?

Hvala in lep pozdrav.

Pozdravljena!

Sem upokojenec iz Ljubljane in me zanima delo, ki ga ponujate. Delo z računalnikom mi ne predstavlja nobene ovire.
Hvala za hiter odgovor in lep pozdrav.
Matjaž Marčan

Da, zanima me tovrstno delo. Prosim za več informacij.
lp,
Milan

sprejmem vsako delo, ki bi ga opravljal od doma. Sem iz Postojne, mlajši upokojenec.

Dober dan je še aktualno delo od doma? Sem upokojena.

New Report

Close