Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Iščemo: mlajše upokojence za delo od doma (ljubljanska regija)

Iščemo: mlajše upokojence za delo od doma (ljubljanska regija)

Lep pozdravček vsem!

Ameriško podjetje Microwork na območju Slovenije odpira kopico novih delovnih mest, predvsem želimo spremeniti dejstvo, da določen tip prebivalstva v Sloveniji težko dobi zaposlitev oz. kakršnokoli vrsto honorarnega/popoldanskega dela. Govorim o upokojencih, ki si še vedno želijo kaj zaslužiti, invalidnih osebah, ljudi z nižjo izobrazbo itd.

Ker želimo na tem področju marsikaj spremeniti, bomo za začetek zaposlili 5 ljudi, ki ustrezajo zgoraj navedenim kriterijem. S tem namreč želimo pokazati, da so službe, ki jih ponujamo primerne za vse in hkrati lahko marsikomu zagotovijo dodaten prihodek, plačo, svobodo (dela se namreč od doma, ure si izbirate sami), redno plačilo, občutek pripadnosti in delo v pozitivnem mednarodnem okolju.

Za kakšno vrsto dela se torej gre? Podjetje Microwork (microwork.io) ustvarja podatkovne baze za učenje umetne inteligence. Kot primer lahko navedem samovozeče avtomobile. Da programerji lahko računalnik naučijo prepoznavanja ceste, ljudi, znakov itd., mu morajo pokazati na tisoče različnih primerov. Tukaj pridemo na vrsto mi. Naši fotografi naredijo tisoče različnih fotografij, nato pa na teh fotografijah označimo pomembne elemente (pešca, kolesarja, avto, kolo), fotografija pa nato pošljemo programerjem, ki z njihovo pomočjo računalnik naučijo “gledati” in prepoznavati različne elemente, da ne prihaja do nesreč in napak.

Vaše delo bo označevanje takšnih fotografij – delo je izredno lahko, vse vas naučim med približno eno uro dolgim uvajanjem.

Plačilo je 4€/uro, ki je izplačano vsako sredo zjutraj. Zaposleni boste preko platforme Upwork, tako da to ni vrsta zaposlitve, ki bi vplivala na vašo višino pokojnine.

Uvajanje je jutri ob 1h popoldne v Ljubljani in bo trajalo približno 1 uro. Če ste iz okolice in brez prevoza, vas lahko tudi poberem:)

lp,
Tjaša

Pa še to, gre se za dolgoročno zaposlitev, do 40ur/teden (lahko tudi manj seveda, ampak možnost imate delati polni delovni čas)

nikogar, ki bi ga zanimalo delo od doma plačano na uro?

Kje pa bo to uvajanje? Kaksen kontakt? Bere se super, samo do konca ni nic konkretnega o kontaktu..

Lahko prosim kaksen kontakt?

ah, očitno ni dalo mojega kontakta, mi lahko pišete na [email protected]? Za vse info sem na voljo + delovna mesta še vedno odprta:)

In potem vse tiho je bilo…Microwork je propadel ali ste porabili kapaciteto mailboxa?
Sramota za tako reklamo!

Zivijo Tjasa#
Mene zanima ce ste ze najdli delavce ali niste se ker sem zainteresirana
Lp

Kaj pa za tiste ki smo 2 uri oddaljeni iz Ljubljane..
Se za nas tudi najde kako delo na domu

Pozdravljena,..prijavila sem se že preko angleške verzije,…bi se pa tudi preko vas. slo verzija:) Težko dobim zaposlitev in niti penzije nimam saj imam 50 let….delo bi mi prišlo prav zaradi samega preživetja. hvala in prosim za kontakt,l.p. aha sem iz obala.

Pozdravljeni,
Čeprav nisem upokojenka,bi se rada prijavila,ker težko dobim zaposlitev.Imam 52 let.
Sem iz Ljubljane.

p.s. Za več info sem na voljo na tel. 040/521-965
l.p.
Vesna

Zelo me zanima to delo. Sem vešč delati z računalnikom. Obvladam skoraj vse glavne Microsoftove programe.

Lepo vas pozdravljam
Andrej Platiše

To delo me zelo zanima.
Moj kontakt:
[email protected]

Želim vam lep dan

Andrej

Pozdravljen

Na internetu sem prebral za delo na domu, če še je ta oglas aktiven bi bil zelo vesel vašega kontakta in skupnega se delovanja. Za hitrejši kontakt, moj tel št je +386005089 LP Ivan

Pozdravljeni,

tole verjetno ni več aktualno. Če pa je, bi rada izvedela kaj več.

hvala in lp, Lenka

Sem se prijavila, nato mi je neka Marina poslala povratni mail, da še izbirajo sodelavce, nato po dolgem času da seveda nisem zbrana, nato sem spet po dolgem času sem dobila neko možnot pasivnega zaslužka z nekim klikanjem, ki je niti nisem prebrala do konca… skratka brez veze.

zanima me

Spoštovani, zanima me delo, ki ga ponujate. Sem univ. dipl. pravn. v pokoju, obvladam delo na računalniku, in bi rada imela kakšno delovno obveznost- časa imam dovolj.lp

[email protected]

Pozdravljeni, kot upokojenka iščem dodatno delo, delala sem v promociji, marketingu, novinarstvu, prevajala iz angleščine, lektorirala. Hvala za odgovor.

Pozdravljeni!
Ali je še aktualna ponudba dela za mlajše upokojence?
Hvala za odgovor in lep pozdrav
Rudi Pirečnik

New Report

Close