Iščemo: mlajše upokojence za delo od doma (ljubljanska regija)
Lep pozdravček vsem!
Ameriško podjetje Microwork na območju Slovenije odpira kopico novih delovnih mest, predvsem želimo spremeniti dejstvo, da določen tip prebivalstva v Sloveniji težko dobi zaposlitev oz. kakršnokoli vrsto honorarnega/popoldanskega dela. Govorim o upokojencih, ki si še vedno želijo kaj zaslužiti, invalidnih osebah, ljudi z nižjo izobrazbo itd.
Ker želimo na tem področju marsikaj spremeniti, bomo za začetek zaposlili 5 ljudi, ki ustrezajo zgoraj navedenim kriterijem. S tem namreč želimo pokazati, da so službe, ki jih ponujamo primerne za vse in hkrati lahko marsikomu zagotovijo dodaten prihodek, plačo, svobodo (dela se namreč od doma, ure si izbirate sami), redno plačilo, občutek pripadnosti in delo v pozitivnem mednarodnem okolju.
Za kakšno vrsto dela se torej gre? Podjetje Microwork (microwork.io) ustvarja podatkovne baze za učenje umetne inteligence. Kot primer lahko navedem samovozeče avtomobile. Da programerji lahko računalnik naučijo prepoznavanja ceste, ljudi, znakov itd., mu morajo pokazati na tisoče različnih primerov. Tukaj pridemo na vrsto mi. Naši fotografi naredijo tisoče različnih fotografij, nato pa na teh fotografijah označimo pomembne elemente (pešca, kolesarja, avto, kolo), fotografija pa nato pošljemo programerjem, ki z njihovo pomočjo računalnik naučijo “gledati” in prepoznavati različne elemente, da ne prihaja do nesreč in napak.
Vaše delo bo označevanje takšnih fotografij – delo je izredno lahko, vse vas naučim med približno eno uro dolgim uvajanjem.
Plačilo je 4€/uro, ki je izplačano vsako sredo zjutraj. Zaposleni boste preko platforme Upwork, tako da to ni vrsta zaposlitve, ki bi vplivala na vašo višino pokojnine.
Uvajanje je jutri ob 1h popoldne v Ljubljani in bo trajalo približno 1 uro. Če ste iz okolice in brez prevoza, vas lahko tudi poberem:)
lp,
Tjaša
ah, očitno ni dalo mojega kontakta, mi lahko pišete na [email protected]? Za vse info sem na voljo + delovna mesta še vedno odprta:)
Spoštovani, zanima me delo, ki ga ponujate. Sem univ. dipl. pravn. v pokoju, obvladam delo na računalniku, in bi rada imela kakšno delovno obveznost- časa imam dovolj.lp