Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Iščemo dodatno delo (preko s.p)… po 16 uri ali vikend.. administracija, trgovina, promocije, pakiranje, recepcija…

Iščemo dodatno delo (preko s.p)… po 16 uri ali vikend.. administracija, trgovina, promocije, pakiranje, recepcija…

Sem vsestranska, zanesljiva, prijazna, resna, hitro se učim in želim dodaten reden zaslužek in redno sprotno plačilo preko s.p-ja. Redno dopoldansko zanesljivo delo že imam. Ne znaimajo pa me Herb…., prodaja na domu.

Ljubljana, Domžale in okolica.

[email protected]

lp 🙂

Se pridružujem – …vse isto, le da imam jaz tudi dop. čas.

In res, ne odpisujte za zavarovanja, sesalce, wellnes ipd.

Želimo pošteno delati in biti pošteno plačani.

Pozdravljeni,

Tudi jaz potrebujem dodatno delo po službi. Po 16 uri ali čez vikende. Delam v komercijali, imam avto. Lahko je tudi nočno delo. Pripravljena sem tudi paziti na otroke. Sem iz Ljubljane.

[email protected]

Hvala in lep dan še naprej.

Pozravljeni
iščem dodatno delo po 16 uri ali čez vikende.Lahko so to razni prevozi stvari z osebnim avtomobilom, lahko so pa tudi z tovornim vozilom a tega nimam imam pa ustrezne kategorije(b,c)
lahko je pakiranje na domu in podobno, ne sprejmem pa prodajo na domu( wellnes, zavarovanja…)Sem natančen in pošten takšno pa pričakujem tudi plačilo.Sem iz okolice Celja.

Pozdravljeni,

nudim honorarno delo.

Delate lahko samo preko interneta ali pa po terenu, odvisno od vas.

Zaslužek ni omejen. Trenutno eden izmed najboljših poslov v Evropi.

Več na mandura.si

VI potrebujete ZASLUŽEK,MI iščemo SODELAVCE
za direktno-kataloško prodajo kozmetičnih izdelkov.Izdelke dobite takoj,plačate najkasneje čez 14 dni.
Dober zaslužek-ni pogojena izobrazba

Tomaž 041/443-132

Oriflame???

http://www.paybox.me/r/linki20

Gre za novo ustanovljeno spletno stran podobno stranem kot so pay pal in podobne strani. Ko bo stran dokončana( trenutno je še v fazi izdelave), bo omogočala spletno plačilo izdelkov iz katere koli strani( Amazon,..), denar, ki ga boste zaslužili na tej strani si boste lahko nakazali na vaš bančni račun in še nekaj drugih funkcij. In kako to deluje? Ko se registriraš( seveda zastonj) ti dajo že na samem začetku 25$ začetnega bonusa. Potem pa se enostavno vsak dan prijaviš na stran rešiš dnevno anketo in ostale tedenske in druge ankete, ter glasuješ za najlepše oblikovane kreditne kartice. In, ker boste člani še preden bo stran dokončno zagnana imeli status Early-Bird userja( nekakšen privilegij), boste z vsakodnevno prijavo na stran dobili tudi različno vsoto bonusa, tako da boste na dan lahko zaslužili tudi do 30$. In za vsakega novega člana, ki se bo registriral pod vašim linkom, ki ga boste imeli napisanega v vašem profilu( na primer http://www.paybox.me/r/linki20) boste prejeli 10$ bonusa. Je za poskusiti, izgubiti ne morete nič, saj ni potreben lasten vložek. Jaz osebno imam po 4 dneh uporabe na svojem računu 155$. brez težav.

New Report

Close