IScemo cistilko – Vrhnika
Na Vrhniki iščem pomoč v gospodinjstvu, predvidoma 1x tedensko ali 1x na dva tedna za nekaj ur, cca 5 ur. Delo obsega pospravljanje hise – brisanje prahu, sesanje in pomivanje tal, čiščenje kopalnice in stranisca, likanje, pomivanje oken in druga manjsa gospodinjska dela.
Posebnih pogojev nimamo, najraje bi si zeleli pridno in zanesljivo gospo ali damo, ki se ji bo dalo kak bolj umazan vogal podrgniti dvakrat, da bo res čisto. Nismo (preveč) zateženi in se da marsikaj dogovoriti. Razni čistilni servisi in podobno s pisanjem sporočil izgubljate čas, saj običajno niste konkurenčni, prav tako pa želim nekoga, ki bo prilagodljiv in ne bo vezan na fiksni delovni čas.
Prosim za ponudbe na zasebno sporočilo. Ob tem navedite za vas sprejemljivo urno postavko, podatek iz kje ste (bližji imate načeloma prednost, saj raje vidim, da denar porabite zase kot za bencin) ter poveste ali uporabljate svoja čistila (mi je vseeno, vendar to vpliva na skupni strošek). Pustite tudi telefonsko številko.
Manca
Pozdravljena ga.Manca,
sem Tina, stara 28 let. Trenutno sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje. Iščem kakršno koli delo, delo čistilke bi seveda opravljala. Imam izkušnje, čistila sem že v gospodinstvih. Urna postavka med 8 in 9€. Čistila ponavadi se dobi pri stranki. Lahko, pa se seveda zmenive drugače. Prihajam iz Planine pri Postojni. Razpoložljiva sem v popoldanskih urah (po 15 uri) ali med vikendi (sobata zjutraj). Za dodatne informacije sem vam na voljo na email: [email protected].
Hvala za vaš čas.
Lp
Tina
Pozdravljeni,
zasledila sem Vaš oglas in ker živim na Vrhniki, mi to delo zelo ustreza. Delo čistilke opravljam že dolga leta, zato imam tudi temu primerne izkušnje. Sem zanesljiva, prilagodljiva in odgovorna. Moja urna postavka je 7 €. Kar se tiče čistil je meni čisto vseeno, vse po dogovoru, tako kot Vam najbolje ustreza.
Če ste zainteresirani me kontaktirajte na: 051/227-776
Lep dan še naprej,
Halida
Pozdravljeni!
Če je zadeva še aktualna, …
Vsak dan se peljem mimo Vrhnike in 1x na teden oziroma 1x na 2 tedna, bi se lahko v popoldanskih urah ustavila na Vrhniki, da vam počistim hiško, zlikam perilo,… za 6EUR/h z vašimi čistili, krpami, metlami, sesalci,…
Za tel št. mi pišite na e-mail [email protected].
Z najlepšimi pozdravi,
Nataša
Lep pozdrav!
Če je zaposlitev še aktualna, bi prosila, če mi se javite na e-mail. imam 21 let, sem že nekaj časa brezposelna, prihajam pa z Vrhnike, kar se tiče dela mi ne predstavlja nikakršnih težav. Za nadaljne pogovore pa izvolite e-mail. [email protected] Vnaprej hvala in lp!
Pozdravljeni,
sam iz Vrhnike, zelo natančna in zanesljiva. Razpoložljiva sem kadarkoli, tudi za varstvo otrok, v kolikor bi želeli s partnerjem zvečer v gledališče ali kino. Prav tako nudim pomoč pri učenju, varstvo domačih ljubljenčkov in urejanje vrtov. Cena je po dogovoru.
Dosegljiva sem na naslovu: [email protected]
Lep pozdrav,
Maja
Pozdravljeni,
vkolikor je delo še na voljo me prosim kontaktirajte na [email protected] zelo natančna hitra,zanesljiva.Vkolikor je še na voljo vam z veseljem povem več o sebi.
Lp in hvala!