Iščem ugodnega pleskarja
Potem si kradla drzavi in ne seri in me pusti na miru pametnjakovic bleferski,pa kao v penziji si pa tako si zabita kolikor si stara,se vidi da stari in mladi ne pasejo in mi daj mir pa se ne utikuj v vsakega tebi se je mandatar za delo ze iztel in se ne utikuj v DELO in podobno k pojma v pojmu nimas stara……………….odpelji…………..aja po cesti do tivolija na klopco
Slikopleskarstvo iščete pravega izvajalca ali povpraševanje za slikopleskarstvo, beljenje, kitanje več info na strani slikopleskarstvo
Jernej hvala ! Sam čekirala tvoj link pleskanje in sem si primerjala cene ter najdla slikopleskarja. Res cool zadevica 😉
A ja pa še full idej sam si dobila blog je res cool 🙂
lp
Da naredimo malo reklame še tule, ker se nekateri prav kregajo 🙂
Slikopleskarska in fasaderska dela po res ugodnih cenah z vašim ali našim materjalom
ter ostale gradbene storitve, ki so opisane na spodnji facebook strani, kjer si lahko ogledate tudi vse izdelke
https://www.facebook.com/pages/Slikopleskarstvo-KOCI-Plesk-sp/105452592854113
SlikoDesignČopič s.p. =?
Podjetje zaprto od od novembra 2011
lepo se dela na črno…
več podatkov na http://www.bizi.si
SlikoDesignČopič s.p. =?
Podjetje zaprto od od novembra 2011
lepo se dela na črno…
več podatkov na http://www.bizi.si[/quote%5D
mare55,ti samo povej kaj maš za delat ,takoj ti prepleskamo stanovanje,naredimo fasado,in še in še pa to z računom ali brez vse po tvoji želji ,neglede na to če je firma v mirovanju.Če pa te muči foušija pa kar z besedo na dan,naj te ne bo strah,Firma pa bo brez skrbi reg.spet spomladi,
mimogrede se pa lahko pohvalim z mojimi izdelki ki jih najdeš mare55 ti ki te srbi jezik,pa seveda za vse ostale uporabnike foruma,na http://www.facebook.com/slikodesignčopič
pa pa čao
hehe sem pa nekoga razjezil
Sicer pa nima smisla, ker vidim da po teh forumih in facebook-ih ni resnih ponudnikov.
Jaz žal ne zaupam takim ki se oglašujejo za nekaj kar niso. To delo od raznoraznih fušarjev pa sem že pri več znancih videl kako je izgledalo. Nekaj so sicer prihranili ampak so bili v vsaj 50% nezadovolni. Zanimivo je pa to da je nekaj takih ˝mojstov˝ bilo celo na koncu dražjih od podjetij.
COPIC ne se sekirat, skoraj prepričan sem, da vsi ki na tem forumu oglašujejo delajo na črno. Nisem preveril samo tebe.
Kar me pa najbolj jezi pa je to, da ob tem ko kradejo delo podjetjem prejemajo denarno pomoč.
Če sem kakšnemu podjetju naredil krivico se opravičujem!
lep pozdrav!!!!
mare55,ti si v tvojem opisu dal vse v en koš,da s.p-ji,d.o.o-ji in razna podjetja delajo brez reklamacij oz.brez napak,tisti ki pa delajo na fuš ali na črno pa delajo ne kvalitetno,mislim in vem da se zelo,zelo motiš.
Očitno si nisi dobro prebral mojega komentara,nisi me nič razjezil,
to sem jaz in za tem stojim,moje stranke še niso bile razočarane ne glede cene in ne kvalitete…
mare55 in njemu podobni -probajte in se prepričajte….
lp.Boštjan
Mi pridemo in vse naredimo zastonj.
Kontakt: [email protected]
Ocenjena vrednost Slikpleskarskih del za 500m2 je 4.500€ brez ddv,če kdo podari ivestitorju
3.000,00€ bi ga tudi jaz najel za celo leto da mi prekita in prepleska vsaj 12 hiš.
Pleskarji imam predlog za vas:Predlagajte investiorju naj vam proda svoj objekt 67% ceneje
ker se tudi vi tako prodajate.
Ocenjena vrednost je izračunana po slikopleskarskih normah in normativih.
Še en primer:Zavarovalnica bi ta dela ocenila na cca.7.000.00€ in jih tudi izplačala pri nastanku škode na objektu.
L.p
Mi pridemo in vse naredimo zastonj.
Kontakt: [email protected]
Ocenjena vrednost Slikpleskarskih del za 500m2 je 4.500€ brez ddv,če kdo podari ivestitorju
3.000,00€ bi ga tudi jaz najel za celo leto da mi prekita in prepleska vsaj 12 hiš.
Pleskarji imam predlog za vas:Predlagajte investiorju naj vam proda svoj objekt 67% ceneje
ker se tudi vi tako prodajate.
Ocenjena vrednost je izračunana po slikopleskarskih normah in normativih.
Še en primer:Zavarovalnica bi ta dela ocenila na cca.7.000.00€ in jih tudi izplačala pri nastanku škode na objektu.
Slikopleskarska dela:PO UGODNIH CENAH
Nudimo vam:
-bandažiranje ,kitanje mavčnih sten in stropov KNAUF
-kitanje sten in stropov
-beljenje sten in stropov
-brušenje sten in stropov ročno ali strojno
-zunanja in notranja slikopleskarska dela
-pleskanje oken,vrat,napuščev,ograj…..
-dekorativni premazi VALPAINT (arteco,sabulador……)
-pleskanje fasad
in še in še
reference:www.facebook.com/slikodesignčopič
tel:041327368 Boštjan
V našem podjetju dajemo velik poudarek strokovnosti in korektnosti pri opravljanju del, ki temelji na znanju in izkušnjah.Izvajamo: beljenje tako notranjih kot zunanjih površin, svetujemo in opravljamo zahtevnejša slikopleskarska dela, izdelava ter barvanje fasad ter pleskanje mizarskih, kovinskih izdelkov, skratka opravimo praktično vse kar zajema zaključna gradbena dela.Cenimo kvalitetno izvedeno delo, zaradi tega se poslužujemo najbolj kvalitetnih materialov. Dela opravimo hitro, kvalitetno in za seboj očistimo. Nudimo vam na vse storitve 5% popust.
Akcija beljnje po 1,80 €.
Slikopleskarstvo in fasaderstvo Robi s.p.
Tel : 040898251
Pošta : [email protected]
Facebook : https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003378492000
Cena se giblje od 1,5 do 2 eu na kvadratni meter,sicer se da dogovoriti!
Lp
saj so na vseh področjih cene storitev padle za znort. Posledično tudi jaz ne morem veliko plačati ker sama delam v gospodarstvu /geodet) in je res katastrofa. cene so padle zdej pa al se prilagodi al pa crkni.
Tko je.
Jaz rabim malarja za spraskat steno in zravnat pa pobelit. Pa kak vogal obnovit.
Nato potrebujem še keramičarja da mi položi 5m2 hodnika in osebo za položit laminat….
Ugodni !!