Najdi forum

Iščem ugodnega pleskarja

če želite več informacij pokličite 040-140-175.za informacijo izravnava,kitanje ter 2x beljenje cca 3eur po m2.

VIDM DA IŠČETE SLIKOPLESKARJA.PRIPOROČAM VAM SLIKOPLESKARJA-BOGDAN ŠTEFANIČ.PRI NAS JE DELU HIŠO.RAČUNU NAM JE POCENI IN NAM JE ZELO LEPO ZRIHTU.
POKLIČTE GA PA BOSTE VIDL.NEBO VAM ŽAL.GARANTIRAM!PA ŠE TO Z NJIM SE DA DOGOVORIT IN PRISLUHNE ŽELJAM.EVO CIFRE PA GA POKLIČTE.040323895.AJDI ČAO.

2,5e = m2

1m2 z 1,50€ za več info pokličite na 031775725 in se dogovorimo

Lp

Tudi jaz sem iskala ugodnega pleskarja za hišo, na koncu sem poslala povpraševanje na portalu www.vsezafasado.net . Priporočam vsem ki želijo pridobiti različne ponudbe in izbrati nojugodnešega fasaderja pa še dobro so mi svetovali .

Lp

Tudi mi imamo skoraj celo hiso za pobelit. Trenutno imamo stene strojno ometane. Verjento bo treba pred beljenjem se mal pokitat in pobrusit, baje pa ce mas raj bolj grobe sten gre tudi brez kitanja . Cena ene ali druge variante ?

iskale

opciji sta obe..cenovno pa velike razlike ni..za več info lahko pokjličete na 031-775-725 in se dogovorimo

lp

gotovo najcenejši 064127737 Aleš Perko. Pobarvamo lahko strojno ali ročno.Vabljeni

DOLGOLETNE IZKUŠNJE
BARVAMO LAHKO STROJNO (zelo gladka površina po nanosu juopol materiala)
ALI KLASIČNO (pozna se struktura pleskarskega valjčka)
ČE SO STENE IN STROPI NOVI (bio apneni belež)

Pokličite in se prepričajte GSM 064/127 737

Zdravo
Vse napake pri ometu neglede kakšne izvedbe je boste najlažje ugotovili zvečer,ko boste postavili luč pod kotm ne strop ali steno in boste videli vse napake,kar se bo poznalo tudi kasneje,ko boste živili v hiši.Zato prej preverite to možnost kot pa,da se prvo vselite v samo pobarvane omete in vam bo kasneje žal.Za več informacij pa lahko pokličete na 041332616 in vam stvari obrazložim brez kakršnihkoli obveznosti.
LP

iz kje ste če smem vprašat?

LP

Kje se nahajate?

LP

Sem dobil ponudbo podjetja za 2x beljenje in 2x kitanje sten in stropov za 5 eur po m2.
z njihov materialo, jupol gold. Je pa najmanj700 m2 za pobelit.
Kaj pravite na te cene ?

iskale-

to je solidna cena mi delamo za 4.80€ zaj odvisno za koga se odločite za več info lahko pokličete 031-775-725 lp

slikopleskarstvo TREND je ugoden in predvsem kvaliteten,poleg pleskanja so nam pobrusili parket in polakirali.njihova številka 041-228-489

pleskanje z jupolom 2€ m2
za več informacij pokličite na tele.:040188431

Vidim da je cena okrog 2 evra za m2. Ali je v to vključen material?

ja to je cena z materjalom..
lp

Sem cenejši in hitrejši za vaša navedena dela je moja cena 4 EUR po kvadratu. Moja kontaktna številka je 070/345-365 Frenk

¸NUDIM ZELO UGODNA PLESKARSKA DELA .ADAPTIRAM KOPALNICE CENA JE7 EURO NA KVADRATNI METER.CENA PLESKANJA JE 2.5 EURA NA KVADRATNI METER S KITANJEM.SEM ZELO NATANCEN.ZELO UGODNO VAM NAREDIM TUDI FASADE.MOJA TELEFONSKA JE 041 987 373

New Report

Close