Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Za ženske v stiski Iščem terapevta, ki je nasledil Ruglja

Iščem terapevta, ki je nasledil Ruglja

Lep pozdrav,

bi mi kdo vedel odgovoriti, kdo je nasledil terapevta Ruglja. Slišala sem že za Perka, a menda naj bi bilo več terapevtov, ki delujejo po njegovi metodi. A je kak iz Primorskega ali Štajerskega konca?

A morda ve, koga bi lahko vprašala, ki bi to zagotovo vedel?

Že nekaj časa se trudim po različnih viri priti do tega odgovora, pa nihče ne pozna drugega terapevta kot Perka. A kdo pozna koga, ki je bil v Rugljevem programu, da bi ga lahko vprašala, če ve, kateri terapevti sedaj nadaljujejo to metodo?
Kje bi se dalo spoznati nekdanje Rugljeve kandidate?

Moj oče je alkoholik in bi nuno rabila pomoč.

Lepo pozdravljeni!

Sama nisem seznanjena, če obstaja še kakšen terapevt poleg Andreja Perka ( http://www.andrejperko.si/kontakt.html ) in Sanje Rozman ( http://www.spremembavsrcu.si/stik ), ki bi bil iz Rugljeve šole.

Na blogu http://pavel.blog.siol.net/2010/02/14/dr-perko-nadaljuje-rugljevo-pot-v-kamniku/ pa sem naletela na to informacijo o Rugljevih učencih: “Rugljevi učenci so poleg dr. Perka tudi dr. Jože Dežman (zgodovinar), Branko Gradišnik (pisatelj), dr. Sanja Rozman ( zdravnica in psihoterapevtka) in deloma tudi Roman Vodeb. Novinarka Urša Krišelj je pred parimi leti izdala popis svojega dela na sebi pri dr. Ruglju…”

Drugače pa imate na voljo še: http://www.al-anon.si/strani/srecanja.php

Upam, da boste našli nekaj, kar vam bo pomagalo, da se rešite bremen, ki vam jih je naprtilo odraščanje v družini z alkoholikom! Srečno!

Jana Metelko, dipl.soc.del.

Zavod Pelikan - Karitas Materinski dom 01/366 77 21 [email protected]

Lep pozdrav,

najlepše se Vam zahvaljujem za vse te podane informacije. Veliko mi pomenijo.
Hvala, ker ste si vzeli čas.

Vse lepo in srečno tudi Vam in vsem bralcem tega fruma.

primerljivo z Rugljevimi metodami je tudi Društvo Viharnik Koper

Dolinska 58, Koper Tel.: 050625 09 00

Pozdravljena!
Mogoče pa bi kaj nadomestljivega našla na internetni strani Zakladi življenja in se povezala z gospodom Valentinom!

Vse dobro ti želim!¨

A se hecate???? Tri krat dveurno svetovanje plus izdelava plana za osebno uspešnost šeststo in nekaj evrov???? Je sploh še kaj plemenitega na tem svetu???

Se opravičujem, če je to bilo pokomentirano na moj predlog! Nisem vedela in sem tudi s tem “sranjem” promociranja nekoga končala! Še enkrat se Vam iskreno opravičujem!

Spoštovana Jana Metelko, dipl.soc.del.,

res ne vem kaj vi naštevate in kaj razumete pod “učenci”. Upam, da ne mešate terapevtov s pacienti, ki so se zdravili po Rugljevi metodi. Vaš seznam je malce nenavaden.

Meni je tudi seznam gospe Metelko precej bizaren. Gradišnik, Vodeb, resno?!

Uh. Raje nikogar.

Sem brala tako Ruglja kot Perka in nimata nobene zveze z Vodebom ali Gradišnikom …, zgodovinar ji pa verjetno tudi ne bo v pomoč. Mogoče edino Sanja Rozman, ona je dejansko terapevtka z nekaj znanja, izkušnjami in zdrave pameti.

 

Srečno.

Ruglja je nasledil Andrej Perko, me pa zanima, kdo še po podobnih metodaj dela.

New Report

Close