Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Žalovanje in slovo Iščem temo za mojo diplomsko nalogo-tudi tukaj…

Iščem temo za mojo diplomsko nalogo-tudi tukaj…

Malce nenavadno,pa vseeno…

Zadnje čase sem nenehno v iskanju teme za diplomsko delo,ki ga moram napisat že do septembra 07.In ta ni več daleč.Eno izmed področij,ki me zelo zanimajo,je pediatrija-tam bi rada nekoč tudi delala,pa še dve dobri mentorci sta mi na razpolago.Čist možno pa je,da me v tem času zapelje na čist x področje,o katerem mi se še sanja ne.

Zato-vsi,ki imate kaj opravka z otroci in ki ste se v zvezi z njimi srečali z kakšnimi zdravstvenimi problemi,ki so se vam zdeli slabo raziskani ali slabo izvedeni-na plano z izvirnimi idejami tem za moje diplomsko delo.

Za namig naj povem še samo,da študiram zdravstveno nego in da bom po diplomi dipl.med.sestra-sej vrjetno veste,kaj dela medicinska sestra,kajne?

Bo šlo?

Vsi predlogi zelo dobrodošli…

Že v naprej-hvala!

Lahko se podaš na področje, ki je prav tema tega foruma – izguba otroka v času nosečnosti in kmalu po porodu, skrb za žalujoče starše, načrtovanje naslednjih nosečnosti…

Pa srečno!

Vidka

Pozdravljena!

Tudi jaz ti predlagam, da se lotiš odkrivanja teme v zvezi z dogajanjem in nego ob dogodku, kot je umiranje in smrt otroka.
Kako je takrat poskrbljeno za otroka in starše, za njihovo intimnost in mir ob odhodu in seveda, kako bi moralo biti.
Mislim, da bi ti skoraj vse mamice tega foruma dragoceno pomagale s svojimi izkušnjami in predlogi.

Kar pogumno,

Andreja

New Report

Close