iščem ta material
lep pozdrav!
Zelo zelo lepo prosim za pomoč. Na eni slovenski spletni strani sem zasledila poročno vabilo, narejeno iz meni zelo všečnega papirja. Preiskala sem se spletne trgovine doma in po svetu in ne najdem tega papirja. Mislim si, da gre za ročno izdelan papir. Jaz si želim, da bi bil popolnoma bel, enako reliefen ter tako trd kot šeleshamer. Če mogoče kdo ve kje ga kupiti mi prosim pomagajte!
V priponki pošiljam slikico….in upam, da avtorja ne bosta jezna!
jaz sem ravnokar klicala v Antus.
murvin papir imajo. in sicer komplet 10 pol A4 formata mečane barve
ali pa posamezne pole 50×70 cm.
zdaj edino če ti barve ne odgovarjajo????
ampak ANTUS zalogo tega papirja ima
sem bila pa dens tudi v Rayher-ju na Mali ulici (Ljubljana) in imajo v spodnji etaži čudovita svilena vlakna. narežejo ti ga pa na metre…..zelo velika izbira barv
tako da če si iz Lj se ti splača še tja pogledat če ti odgovarja
Tule ga imajo, ampak je iz ZDA in pride kar drago s poštnino vred (cca. 19 eur za 25 listov A4):
http://www.ebay.com/itm/25-Pc-Thick-Bright-White-MULBERRY-PAPER-Wedding-Invitations-TEAR-BEARS-/290756948752?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b276f310
Ja sem ga jaz tudi našla na eni izmed USA strani, kjer imajo zelo kjut stvari (mulberry paper sheet Bear), in bi prišlo okoli 50 eurov preko upc in sicer za skoraj 100 listov a4. Tako, da če ne bo drugega bom mogla preko luže narocit. Ampak mi je zanimivo, da si vedno izberem nekaj, kar je zelo težko dostopno.
Hvala
zelo možno je da ga ne poznajo pod tem imenom. zelo podoben je tudi bananin papir
kot sem ti že napisala preveri še v Rayherju v Lj ali pa mogoče pri kakšnih grosistih ki zalagajo cvetličarne….Yasmin, Agrokor, Promak, Dar…..