Najdi forum

iščem sotrpinke

Že dolgo in predolgo trpim zaradi prenajedanja, zato bi rada poiskala ženske s podobnimi težavami, stare okrog 30 let, da bi si dopisovale, se morda dobivale in se pogovorile/pogovarjale o naših problemih.

Pozdravljena!

Tukaj ena sotrpinka… Tudi sama imam takšne probleme, ki jih poskušam bolj ali manj obvladovati, stara pa sem majčkeno pod 30…
Bi si z veseljem dopisovala s tabo. Če si za, mi piši na:

[email protected]

Drži se!

B.

Pozdravljeni!
Ravnokar sem brala stran o “OA” (overeaters anonymous ali v prevodu skupini anonimnih prenajedcev), ker tudi sama vedno bolj ugotavljam, da si bom morala priznati, da spadam vanjo..razmišljam, da bi šla pogledat, na njihov sestanek, ki naj bi bil odprt tudi za novince, prijatelje, vse bližnje..je ob sredah na Resljevi11 ob 16.30h..
Če vaju zanima bi se lahko skupaj zmenile?
To je pa njihova stran:

//www.geocities.com/oaslo/index.htm

lp, neja

Pozdravljena, Neja!

Trenutno sem v tujini, tako da se ti zaenkrat ne morem pridružiti na sestanku. Vseeno upam, da se boš odločila in se jim pridružila. Ideja je namreč odlična in najlepša hvala za povabilo!

Le pogumno!

Pozdravček!

B.

živjo jaz bi se z veseljem pridružila,drugo sredo bi blo super,a mogoče veš kolk časa to traja?stara sm pa 23

Živjo.

Jst bi tudi šla pogledat, pa nevem če si bom upala sama. stra sm pa 20
Vedno več jeze in frustracije je v meni, rabim se z nekom pogovort.
Bi šle skupaj?

Pozdravljena/e!

Mislim, da ti sestanki trajajo cca 2 uri..Jaz še nisem šla in tudi to sredo, 17.01. nažalost ne bom mogla, zaradi službenih dolžnosti..bom pa zagotovo šla pogledat..sem se tako odločila..
Tudi meni je kar zoprno iti sama, zato bi šla z veseljem v vaši družbi..
Če boste slučajno šle pred mano, napišite kako je bilo..

lp Neja

meni tudi na znese it ta teden prav tako pa tudi ne drugo sredo,tko da se pridružim potem ali imaš kakšno kontaktno telefonsko št te skupine?

A je bila katera na tem srečanju? Pregledala sem njihovo spletno stran in videla, da gre tudi za neke verske zadeve, zato me je nekoliko odbilo. Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala za odgovore!

Zivjo
Se ena z motnjami hranjenja. In sicer sem tudi več let hodila na srečanja OA. To nikakršna verska zadeva, mogoče se najprej tako zdi – malo čudno. V bistvu si lahko ta program vsak priredi po svoje. Fajn je pa zato, ker so tam ljudje, ki so se izvlekli iz tega, in ker dejansko dobiš podporo, da se ne ubadaš s tem čist sam. Skratka meni je pomagalo, sem uredila prehrano, se veliko naučila o sebi, se lotila stvari, ki sem se jih prej bala. Najbolj dragoceni so mi pa prijatelji, ki sem jih dobila – z enakim problemom, tako da me razumejo in smo si v obojestransko podporo.
Zdaj ne živim več v lj in ne hodim več na srečanja. Impulzi po prenajedanju se vračajo, ampak jih nekako obvladujem.
lp

Živjo punce,kolk nas bi šlo v sredo na srečanje OA?
jaz bi rada šla pa me je mal strah it sama oz se ne upam,če je katera zainteresirana naj se tu javi pa gremo skupaj.

ali katera ve koliko časa traja to?

lp,j

Jaz si ne upam, čeprav bi bilo dobro. A je katera bila prejšnji teden?

Živjo punce1

Ste prav smešne ko tako iščete izgovore in prelagate stvari. Pa brez zamire. Pravzamprav vas razumem k sem tud sama par let odlašala preden sem kaj storila v tej smeri. Pa veste kaj škoda jih je k jih ne bo več nazaj ampak to vem šele zdaj. Sama tja nisem hodila tako da vam o OA ne morem nč povedat. Ampak če si želite in mislite da bo pomagalo vsekakor poskuste. NE PUSTIT DA VAM STRAH TO PREPREČI

Stara sem 30 let, sem ravno napisala podobno sporočilo na forum, zdaj pa sem našla še tvojega.

kako si kaj?
vidim, da je že kar nekaj časa minilo od tega kar si iskala nekoga za dopisovanje…. morda si tega ne želiš več, ali pa si našla nekoga, ki mu lahko zaupaš?!

Če ta želja še obstaja, se pa javi!

Lp

Jaz sem takoj za to. Tudi jaz sem ena od “prnažiralk”. Ali se vam lahko pridružim??

moya js se ti pridruzujem, ce si se za stvar. sicer se ze 3mesece zdravim (ponosna nase:)) ampak bi mi kako vzajemno spodbujanje vsen prav prislo.

Pozdravljene punce,

želela sem vas vzpodbuditi, da zberete moč in pogum in greste na skupino, če si to res želite. Razumem, da vas je strah, mogoče se vam porajajo različna vprašanja kako bo – je nekaj novega, drugi ljudje bodo tam, pa čeprav z istimi problemi, ali boste morale kaj govoriti, kaj povedati o sebi, ali boste lahko ipd. ali pa kaj drugega, saj ne morem vedeti kako in o čem razmišljate. Vem pa nekaj. Na skupini nikogar ne silijo naj govori o sebi, če noče, lahko rečeš, da še nisi pripravljen in bi za prvič samo poslušal, da vidiš kako to gre in da malo slišiš kaj se drugim dogaja, ko že nekaj časa hodijo. potrebna je odločitev. To delate zase. Kar pogumno. Vso srečo vam želim.

Tatjana

New Report

Close