Iščem somišljenike….
Živjo!
Stara sem 28 let. Nikoli ne bi iskala nekih stikov po internetu, ampak dejansko je resnica, da je to postal naš drugi svet in lahko olajša marsikatero stvar. Sem čisto popvprečna punca, imam fanta, živim normalno, a vendar zaradi svojih pogledov na svet nikakor ne najdem zlasti ženske družbe, s katero bi lahko navezala prijateljski stik. Saj nekaj kolegic imam, ampak pogovori o cunjah, lakih in šopingu žal niso v mojem ožjem izboru. Zato torej pišem semkaj, če je kje mogoče še kakšna taka oseba, ki ima podobne interese kot jaz in bi posledično lahko obiskali kakšne podobne prireditve, dogodke skupaj. Da ne bom dolgotvezila, bom kar v alinejah strnila moja zanimanja, pa če se kdo v tem najde, je to to 🙂
-umetnost (obiskovanje muzejov, kulturih dogodkov, razstav,ipd).
-debate o življenju, obstoju, odnosih (razne čajanke in pogovori)
-velika ljubezen do živali
-smisel obstoja/vesolje
-sprehodi po naravi, ljubezen do narave in uživanje v vsem,kar nas obdaja
-meditacije/joga, ipd
Želela bi spoznati zlasti ljudi, ki so v življenju dali že marsikaj skozi, znajo ceniti sedanjost in se zavedajo, kako pomembno je vzdrževati ISKRENO prijateljstvo in ga ceniti. Ter kako pomembno je VZETI si čas za prijatelja. Sama sem sita plehkih ljudi, kateri imajo čas le takrat, ko je zadaj njihov lastni interes.
Vse tople, prijazne duše vabljene, da mi pišete na [email protected]
ps: osrednja oz. gorenjska regija
Lp