IŠČEM SLUŽBO
Dobila sem spodbudo in bom poskusila – zgubit nimam kaj, če se bo kdo smejal, pa naj se. Smeh je pol zdravja…
Tako, če koga zanima oz. ima kdo kakšen nasvet ali idejo – tukaj je moj opis znanj in delovnih izkušenj.
Končano imam V. stopnjo izobrazbe – sem gimnazijski maturant, aktivno obvladam angleški in nemški jezik, delo z računalnikom, v čemer sem se nenehno izpopolnjevala na sedanjem delovnem mestu in v prostem času, arhiviranje dokumentov, kadrovske zadeve, uvoz, izvoz in komuniciranje s strankami. Opravljen imam vozniški izpit B kategorije in imam lasten avto, tako mi da prevoz na delo ne predstavlja nobene ovire – tudi sedaj sem zaposlena v Ljubljani in mi je vožnja v veselje in sprostitev.
Trenutno sem še zaposlena, vendar sem danes izvedela, da z 05.05.2003 ostajam brez službe, ker se je – glede na pešanje podjetja – glavni direktor odločil, da vsem, ki smo zaposleni za določen čas, pogodbe več ne podaljša. Pri sedanjem delodajalcu sem na mestu administratorja (prej komercialnega referenta) zaposlena že skoraj dve leti, pred tem sem pol leta v drugem podjetju nadomeščala tajnico, svojo službeno pot pa sem začela v podjetju, ki je šlo kasneje v stečaj, in sicer na mestu komercialnega referenta, pogosto sem tudi tam opravljala tajniška dela in kadrovska dela. Skupaj imam 7 let delovnih izkušenj.
Sem komunikativna, natančna, iznajdljiva in urejena oseba z veliko veselja do dela in ljudi ter željo po novih znanjih.
To naj bi bilo to. Me pa izredno privlači delo z ljudmi in pravne zadeve – če bi imela možnost, bi se izpopolnila na tem področju.
Hvala tistim, ki ste si vzeli čas in moje pisanje prebrali, za vsako koristno informacijo nudim nagrado: srečen nasmeh moje hčerkice in skodelico perfektne, lastnoročno skuhane kave.
lp