iščem službo-NUJNO
Glede na to, da sem poskusila že na vseh zaposlitvenih potralih in zavodu, bom poskusila še tu! Vidim, da ste nekateri zelo prijazni in pomagate.
Imam VII. stopnjo, FDV, veliko izkušenj v znanstvenem raziskovanju, delala v komerciali v turizmu, marketingu in trženju, imam dobra priporočila, vednar redno zaposlena sem bila do sedaj le kartek čas, žal.
Obvladam ang., pasivno italijanščino in malo nemščino, aktivno hrvaško. Obvladam Microsoft Office 2000 in XP (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), Internet Explorer, delno SPSS, Front Page, delno Html.
Odlikujejo me predvsem sledeče lastnosti: vztrajnost, predanost, natančnost, poštenost, volja do dela, ambicioznost, izreden občutek za ljudi, organizacijske sposobnosti in komunikativnost.
Sem iz Kopra, ker pa je tu zelo težko dobiti delo, sem se pripravljena tudi voziti.
Če mi kdo lahko pomaga, bi bila zelo zelo hvaležna. Namreč ne vem več kako naprej, saj od zavoda ne dobim nič, preko študenta tudi ne morem delati…kako naj torej živim….
Hvala vsem in lp,
l.
Še ena iz FDV. Očitno to, da mi s FDV bolj težko dobimo službo (tudi jaz jo spet iščem) še ni prišlo do srednjih šol in se še vedno množično vpisujejo.
Pri prejšnji službi, ki sem jo dobila, je veliko pomenilo tudi to, da sem po razgovoru poklicala, ker se več kot teden dni niso oglasili s pošto. Pozneje sem od sodelavk izvedela, da so kolebali med mano in še eno in potem izbrali mene. Je pa bilo na žalost samo za določen čas. Kot večina služb danes, mar ne?
Z.
Vem, da je danes zelo težko dobiti zaposlitev, saj je ponudba zelo mala, povpraševanje pa zelo veliko. Tudi sam sem se pred časom znašel v takšni situaciji, vendar nekako sem moral živeti. Zato sem iskal vse možne variante in našel eno zelo dobro, ki se ne obrestuje takoj ampak z vstrajnim delom lahko dosežeš zelo veliko. Meni se prvi rezultati že kažejo, to stvar pa počnem dober mesec. Pa še ena prednost je. Če delaš v podjetju imaš določeno višino plače in živeti moraš v iz meseca v mesec. Privoščiš si lahko bore malo stvari, pa še na vsak tolar moraš gledati kam ga boš dal. Tukaj pa delaš za sebe in kolikor se boš trudil, toliko boš tudi zaslužil. Če te kaj zanima mi lahko pošlješ mail in z veseljem ti bom pomagal! Lep pozdrav
Urko