Iscem sliko lepe vile za tattoo
Se mi zdi, da sem prebrskala ze cel google 🙂 pa se vedno nisem nasla tiste ta prave. Mam jo nekako v glavi, ampak bi sla tezko na papir ;). Vem vem, da bo za celo zivljenje, ta ideja mi je cisto vsec, ampak po njem? To pa prvic slisim! Vem samo za pregovor, da so ljudje brez tattooja bogovom nevidni. (pa ne bom si zato dala tattooja :)).
Zna mogoce katera lepo risat? Bi ga narisala kar na mojo roko s flomastri za zacasni tattoo?
p.s.: termin pri tatoverju imam ze narocen – 31.8.2010
Beauty is skin deep. A tattoo goes all the way to the bone. ~Vince Hemingson
Your necklace may break, the fau tree may burst, but my tattooing is indestructible. It is an everlasting gem that you will take into your grave. ~Verse from a traditional tattoo artist’s song, as quoted on pbs.org, “Skin Stories: The Art and Culture of Polynesian Tattoo,” 2003
če imaš idejo kako bi slika izgledala pa je ne znaš sama narisati se posvetuj z tetoverjem če ti jo on lahko nariše…če ne pa malo povprašej na slovenskem tattoo forumu..
kam si se pa naročila če lahko vprašam 🙂
S tatoverjem sem zmenjena en teden prej, jst bi pa rada mela mal vec casa za razmislek da vidim ce mi je slika vsec ali bi raje kaksno drugacno itd…
Se bo pa podpisal name Srecko iz Kamnika. Sem slisala same dobre stvari o njem, poleg tega so me prepricale njegove ze narejene umetnije. Datum je pa zato tak, ker ima polno zasedeno ze vse do poletja, za tatto je pa bols pocakat na jesen, ker se lepse zaceli, ce ni treba z njim na sonce.
Je kdo tuki, ki bi mi s kano narisal (narisala) tattoo?
…It is an everlasting gem that you will take into your grave. => I like it!
Mogoče vam bo všeč ta vila na okrasni blazini: