iščem šiviljo
Pozdravljeni!
Iščejo se šivilje za sodelovanje pri novi blagovni znamki. Če ste zainterisirani ali poznate kakšno šiviljo iz okolice Koroške ali Štajerske pišite na [email protected].
Pozdravljeni.
Delam unikatne dodatke k vašim šiviljskim izdelkom :
– Zanimiv detajl vdelan v blago vašega plašča, jakne, obleke, bluze., ali kot vstavek, kot igra barv
in različnih materialov (iz polstene čiste merino volne, v kombinaciji s svilo, lanom, bombažem,
konopljo…), kar nadgradi in oplemeniti blago, ki ga izberete za svoj izdelek in ga naredi
enkratnega, neponovljivega in samo vašega.
– Lahko po vaših željah ustvarimo čisto posebno metrsko blago. Ali pa samo majhen košček.
– Lahko pa vam naredim tudi končni izdelek, kot dodatek k vašemu – ovratnik, šal, bolero,
torbico, pas…, tudi etui za mobitel…
Če vas zanima sodelovanje, ali samo informacija, pokličite 041/494 581.
Lep pozdrav.
Suzana
pozdravljeni!
tudi jaz iscem delo sivilje ali pa vam ugodno kaj popravim,zasijem, zarobim itd..
prihajam pa iz okolice ormoza…
kontakt: [email protected] ali na gsm031853461
lp
Za fatpussy : ni kontakta, kamor se lahko obrnemo. Iščemo šiviljo za serijsko proizvodnjo dveh izdelkov, ki bi šli v prodajo konec avgusta 2014. Smo v Celju. Če je kdo zainteresiran, naj se javi, da se dogovorimo za osebno srečanje. [email protected]
Pozdravljeni Coolschool
Zainteresiran sem za vašo delo. Sam imam s.p in imam več kot 20 let izkušenj s šivanjem tekstilnih izdelkov. Prosim da mi na mail [email protected] pošljete podrobne informacije o delu.
Lp,
Janez
Za serijsko šivanje posteljnine iščemo šiviljo oziroma šiviljsko delavnico ki ima vse potrebne stroje.
Kontaktirate nas lahko na:
[email protected]
ali
01 320 20 71
070 862 760
http://www.naturaland.si
Hvala lepa
Šiviljstvo Zupanič s.p. iz Maribora išče resne-redne delodajalce.
Predvsem serijsko šivanje, šivanje že skrojenih delov.
Popravila: krajšanje , dalšanje,krpanje,menjava zadrge, itd. ,
kontakt: +38670980201
[email protected]
Iščem šiviljo iz Ljubljane, ki bi šivala in krojila otroška oblačila. Zaželeno je, da ima svoj šivalni stroj. Info na: [email protected]
Pozdravljeni,
Ali pozna mogoče kdo kakšno dobro šiviljo oziroma je tukaj med nami?
In sicer potreboval bi šiviljo z primernimi stroji, da bi znala lepo zašiti na nogavice znamko firme, etikete in vse potrebno že imam samo še dobro šiviljo potrebujem. Preiskal sem že cel internet in ne najdem nikjer nikogar primernega za nekaj takšnega.
Izdelke sem tudi že dal dvema šiviljama vendar nad rezultati nism bil kaj preveč navdušen saj šivi niso bili rabni in tudi etikete so bile na večina štunfih postrani in slabo zašite, tako da imam sedaj samo dodatno delo da to vse dol odtrenam in še enkrat na novo dam nekam zašiti.
Tako da če se najde kje kakšen primeren bi lepo prosil za kakšen kotakt ali pa da mi pieše in se potem zmenimo dalje.
Tukaj pa še prilepim link in sliko kaj želim oziroma iščem.
https://www.youtube.com/watch?v=5Uc49An4Ek8&feature=youtu.be
Hvala vsem za pomoč in lep pozdrav,
Žiga
Meil [email protected]
Meil [email protected]