Najdi forum

Živjo

Iščem šiviljo za šivanje serijskih izdelkov. Sem iz Ljubljane.

Moj telefon 040222495

Lep pozdrav!

Sem z Jesenic in imam svoje šiviljstvo na Jesenicah. Šivamo tudi serijsko , po meri in razna popravila. Izkušenj imam 10 let kot šivilja v zelo znanih Gorenjskih Oblačilih.

Lep pozdrav! Aziza

Pozdravljeni!
Sem iz Maribora.Iščem šivanje, predvsem serijsko šivanje, ali pa šivanje že skrojenih delov, robljenje ali pa popravljenje, krajšanje , krpanje itd.

Imam industrijske stroje In še lahko sprejmem nekaj dela.
Delo si lahko pridem iskat in ga tudi pripeljem nazaj.
Če rabite pomoč me lahko pokličete na tel.031/273-614 .sonja

G. Sonja, kje točno v Mariboru pa imate svoje prostore?

lp

na pobrežju.

sem šivilja z 10 letnimi izkušnjami, iz okolice Maribora
[email protected]

Sem šivilja z desetletnimi izkušnjami iz Gorenjske, samo 1/2 pol ure iz Ljubljane. Šivam po naročilu, serijske izdelke, ….

Irena 041 717 032

Sem iz Laporja pri Slovenski Bistrici. Iščem čivanje, predvsem serijsko, tudi po naročilu,
tel. 031 873 228

Sem iz Koroške in nudim šivanje po naročilu ženska in otroška konfekcija, nosečniška oblačila, zavese, popravila, krajšanje….

Če želite kvalitetno izdelana oblačila vam priporočam šivilji iz Kranja.Delata za znane stranke in znane ljubljanske trgovine
je pa podjetje CARBON in NITKA eno številko pa imam vendar ne vem od katere gospe.

041 486 956

Pozdravljeni!
Sem šivilja iz Ljubljane. Šivam vse, tudi serisko šivanje, po meri in sprejemam raznorazna šivilska popravila. Za vas sem dosegljiva na telefonski številki 051305038 ali na e-mailu: [email protected].
Lep pozdrav. Tjaša

Ugodno in kvalitetno šivanje vam nudi tudi šivilja v Kranju, na Planini 3. Z bogatimi izkušnjami vam je na voljo vsak delovni dan od 8h pa do 14h, in tudi dlje. Torej za realizacijo vaših želja v Šivljsko popravljalnico Maja 🙂

ŠIVILJE ! Če katera potrebuje šivalni stroj…..

Prodam industrijski šivalni stroj Pfaff z avtomatskim odrezom niti in zelo veliko mizo.Stroj je trenutno priklopljen na enofazni tok 220v .Možem je tudi priklop na trofazni tok 380v.Stroj je tudi delno obnovljen.Več inf.na 031/273-614 Sonja

Sledi povezavi : [www.bolha.com]

jaz vem za super šiviljo njen mobi je 041 361 133

Zivjo!

Sem sivilja, ki isce honarno zaposlitev. Nudim tudi ciscenje, posrpavljanje ali likanje. Kranj ali okolica.

dodatne informacije na telefon: 031 527 305 Majda

Pozdravljeni

Sem šivilja iz Litije . Sem brezposelna in iščem službo v okolici Litije oziroma Ljubljane.Ta poklic opravljam že približno 20 let tako da imam tudi izkušnje. Lep pozdrav
Slavi 031-266-797

Jaz tudi priporočam šivilji iz Kranja, ki sta zelo natančni in pohvale vredni.Sta na lokaciji v samem centru Kranja , nasproti pošte.Žal ne morem prilepiti sem dva izdelka , ki sta mi jih naredili.če pa koga zanima pa mu pošljem mail.

[email protected]

Živijo!Sem šivilja s 14letnimi izkušnjami,a sem trenutno brezposelna.Zato iščem delo (serijsko šivanje moških,ženskih in otroških oblačil)konfekcije,delovna oblačila,karkoli.Imam svoj šivalni stroj in entlarico.Imam tudi svoje stranke,ki so zelo zadovoljne z mojim delom,a jih je žal premalo za preživetje,zaradi pomanjkanja denarja.Prosim naj se javijo samo resni.Po želji lahko odprem tudi svoj s.p.Šivala bi lahko za podjetja in maloserijske proizvodnje.Sem pa iz Koroške.Imam tudi svoj prevoz.

Iščem službo šivilje. Serijsko šivanje različnih faz,razna popravila ali sešiti oblačilo po meri.
Okolica Krškega, Polona 041-931-762

Pozdravljeni,

iščem šiviljo, ki bi bila pripravljena šivati in krojiti za modni studio,ki se nahaja v Ljubljani. Zaželjeno bi bilo, da ima svoj prostor in svoje šivalne stroje. Oblikujemo ženkse kolkecije sezonsko in po naročilu, zato so zaželjene samo resne kandidatke. Delamo veliko unikatnih in krojaško zahtevne obleke, ki predstavljajo velik izziv,pomebna pa je tudi kvalitea končnega izdelka, zato so zažljene dolgoletne izkušnje in znanje na področju krojenja. Za vse zainteresirane prosim pišite na [email protected].

New Report

Close