Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Iščem resno, zanesljivo Čistilko stanovanja! Maribor …

Iščem resno, zanesljivo Čistilko stanovanja! Maribor …

Iscem delo cistilke v Mariboru, sem resna in natancna oseba.. Ce gdo rabi ciscenje stanovanja ali hise, likanje me lahko kontaktira na [email protected] lp

Iščem čistilko za čiščenje hiše v Šentilju.

lskdkfkf

Spoštovana,če morda še potrbujete nekoga za čiščenje stanovanja,bi bila vesela vašega klica.Stanujem v Mariboru.
Vse lepo in dobro.
Ema 030 610 175

Pozdravljeni
Sem Ines Robič iz Maribora. Sem mati dveh otrok. Zanima me v kakšnem času je potrebno očistiti stanovanje_ dopoldan ali popoldan. V kolikor je še na voljo vaš oglas, vas prosim da mi sporočite na tel. Št. 041 515 632 zelo bom vesela vašega klica.

Lep pozdrav
Ines

[email protected]
molim vas javite se na mejl
u potrazi sam za poslom

Pozdravljeni,če še vedno potrebujete zanesljivo osebo bi bila vesela,da se slišiva.
Sem zaposlena samo dopoldan in bi mi kak dodaten zaslu6ek popoldan prišel prav,sem iz Mb
041955897…lp

Iščem osebo za čiščenje stanovanja (kuhinja, kopalnica). Prosim, samo izkušene. Pošljite mail [email protected]

Pozdravljeni,ali še vedno iščete čistilko?
Lp

566

Pozdrav.

Iščemo zanesljivo in izkušeno pomoč pri čiščenju hiše vsaj 2-3x tedensko. Lokacija je okolica Maribora- Morje pri Framu. Ob interesu, prosim kontakt na: [email protected]

lp

Iščem čistilko za čiščenje ter likanje 1-2x na teden. Možnost čiščenja dopoldan ali popoldan. Zainteresirane mi prosim pišite na [email protected] ali pošljite SMS na št. 031 288 820. Lp

Pozdravljeni
V kolikor se niste našli osebe za vaše potrebe, bi me delo zanimalo.
Oglasite se na tel. številko 030 376 954
Želim vam uspešen teden
Liljana

Ako še rabite za čiscenje poklicite na 070192142

Pozdravljeni zanimam se za vas oglas za delo.lp

Pozdravljeni. Moja mami se je pred pol leti upokojila. Ker je še zelo vitalna in ima polno energije išče ravno takšno delo katerega vi potrebujete. Lahko mi pišete na moj elektronski naslov [email protected]

Jaz sem iz Maribora in lahko delam čez vikend.lep pozdrav

Pozdravljeni,še potrebujete čistilko,sem iz okolice Maribora.
Tel.070749442

Iščem čistilko za čiščenje, likati itd. , prijava na [email protected]

Iščem čistilka Maribor, prijava zs. ali pa na mail [email protected]

New Report

Close