Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Iščem resno, zanesljivo Čistilko stanovanja! Maribor …

Iščem resno, zanesljivo Čistilko stanovanja! Maribor …

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje, lahko tudi likanje.
Maribor
Kontakt
[email protected]

Ce je se prosto sem zelo zainteresirana živim v mariboru

Telefonsko sem pozabla 030-646-283

Pozdravljeni. Iscem eno natancno in zanesljivo osebo za ciscenje pisarne in stanovanja v Miklavzu na Dr.polju.Delo bi se opravljalo 1-2 krat tedensko. Kontak 051 399 930

Pozdravljeni!

Če še nimate osebe za čiščenje, bi bila zelo zainteresirana za to delo. Sem namreč upokojenka (10 mesecev) in imam še en kar velik kredit, zato bi mi to delo zelo prav prišlo.
Če ste zainteresiranim me pokličite na te. 040 595-402

Lep pozdrav!

Viktorija Rošker

Pozdravljeni!

Sem mlada upokojenka (10 mesecev) in če še nimate primerne osebe, bi bila zalo vesela, če bi me kontaktirali.
Moj telefon 040 595-402
Lep pozdrav!

Viktorija Rošker

Sem zanesljiva čistila in redno opravljam svoje delo za več informacij kontaktirajte na to telefonsko številko 083 862 162

Lep Pozdrav

Marjetka Grah

Sem zanesljiva čistilka in redno opravljam svoje delo za več informacij kontaktirajte na to telefonsko številko 083 862 162

Lep Pozdrav

Marjetka Grah

Pozdravljeni, če še vedno iščete nekoga sem pripravljena za delo, lahko me pokličete na 051715373

Spoštovana gospa,
vas oglas sem zasledila za čiščenje in sem za to delo zainteresirana.
L.p

pozdravljeni ce rabite resnu cistilku lahko me kontaktirate na telefonsko stevilku 070365142

kaj se velja to delo?

Me zanima

Poz.ce rabis cistilka za stanovanje me zanima te delo….sem iz Maribora
070663768

Pozdravljeni,

Zanima me, če še vedno nudite pomoč v gospodinjstvu v Mariboru (na Teznem).

Lep pozdrav !

Samanta Kravanja

Pozdravljeni!

Iščem zanesljivo pomoč pri čiščenju hiše v okolici Maribora (Fram). Pomoč bi potrebovail 8x na mesec.

lp

gospa Samanta če še vedno iščete čistilko lahko me poklicete na 070 189 244

lep pozdrav

Iscem delo cistilke v Mariboru, sem resna in natancna oseba.. Ce gdo rabi ciscenje stanovanja ali hise, likanje me lahko kontaktira na [email protected] lp

Pozdravljeni,
Ali se zmeraj iscete pomoc pri ciscenju?
Sem iz Maribora, prosim mi napisete sms 051 205 333

Hvala in lp,
S.

Iscem delo cistilke v Mariboru, sem resna in natancna oseba.. Ce gdo rabi ciscenje stanovanja ali hise, likanje me lahko kontaktira na [email protected] lp

New Report

Close