IŠČEM PUNCO ZA RESNO ZVEZO
Spoštovani!
Sem samski fant star 33 let z 7. stopnjo izobrazbe in želim spoznati sorodno dušo. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, spremljam šport, zanima me tehnika… Visok sem 190 cm, normalne postave, urejen, vljuden, iskren, vztrajen, komunikativen in imam v življenju še veliko načrtov. Ne kadim in ne pijem alkohola.
Že kar nekaj časa sem sam in čeprav je samsko življenje včasih veliko preprostejše, kot življenje v dvoje, je sprehod po gozdu, film v kinu ali kosilo veliko lepše v dvoje. Vsaka kriza, padec ali neuspeh je manjši, če sta dva, ki si stojita ob strani, zato bi rad spoznal žensko, ki je iskrena, resna, simpatična, izobražena, si želi nekega dne ustvarii družino, skupno življenje je nekadilka in so ji blizu krščanske vrednote. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši, ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil.
Moj kontakt [email protected]
Kot moški te razumem da si iščeš žensko, s katero si želiš ustvariti družino. Imaš tudi vrednote in potencial, ki ga večina žensk želi. Ampak s pisanjem na tem forumu ženske na boš najdel. Zakaj?
– ker pišeš da iščeš punco. Punce so bile v srednji šoli pri 15ih, ko si star 33 iščeš žensko;
– ženskam ni privlačno če že par let nisi bil v vezi, zato to raje prikrij;
– s tem ko si na koncu napisal da boš vesel vsakega odgovora si si zabil zadnji žebelj v krsto, saj deluješ obupano, obupancev pa ženske nočejo.
Skratka namesto da pišeš po tem forumu, raje v živo ogovori kako žensko.
Ta prispodoba krste me je res nasmejala 🙂
andi30, Eden1 ti je povedal kaj delaš narobe.
Moj nasvet: vpiši se na boks, kickbox, karkoli, kjer se lahko boriš.
Gospod Peterson ti bo razložil nekaj o tem. https://youtu.be/P8-fYbcCpuU
tudi jaz iščem resno punco star 35 let iz koroško regije postaven dobrega videza rjave oči urejena bradica rjave lase iščem punco staro 25do 31 let štajerske ali koroške če me hoče kakšna punca spoznan mi lahko piše mogoče priskoči kakšna iskrica [email protected]
Spoštovane,
sem 34 letni moški s VII. stopnjo izobrazbe in želim spoznati sorodno dušo. Visok sem 190 cm, normalne postave. Sem prijazen, iskren, urejen, vljuden, resen, komunikativen, delaven, odgovoren, vztrajen in imam v življenju še veliko načrtov. Ne kadim in ne pijem alkohola. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, zanima me šport, tehnika. Sem spreten in znam narediti veliko stvari.
Želim spoznal žensko, ki je iskrena, resna, simpatična, izobražena, si želi nekega dne ustvariti družino, skupno življenje je nekadilka in so ji blizu krščanske vrednote. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši, ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil. Razdalje med kraji ni ovira, da se nebi spoznala.
Moj kontakt: [email protected]
Išče že 7 let, 17.02.2021 ob 08:26
Po tem forumu išče že 7. let. Vedno isti oglas z istim besedilom. Poglej pod njegove objave kjer najdeš vse njegove iste teme.
Tip misli, da je za ženske od boga poslan.
Toliko časa že išče? Namreč dotičnega sem zasledil na večih forumih in straneh. Andi, veš kaj je dejal Albert Einstein? Ne moreš stvari početi na enak način in pričakovati drugačen rezultat. Ti pa očitno že več kot 7 let iščeš žensko na enak način, z enakimi besedami. Sploh Eden1 je dobro navedel, česa ne smeš pisati pri iskanju žensk preko spleta. Ampak kot kaže, ne boš ničesar spremenil pri sebi. Naravna selekcija, pač ne boš našel ženske. Ne boš imel otrok in ne boš naprej širil svojih slabih genov.