Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Iščem prosto delovno mesto voznik tovornega vozila

Iščem prosto delovno mesto voznik tovornega vozila

Iščem prosto delovno mesto voznika tovornega vozila. Imam 12 let delovnih izkušenj. Sem marljiv, zanesljiv in pripravljen trdo delati.
Prosim da se oglasijo samo resni ponudniki. Hvala!

zivjo, imam eno delo za vas, pa to ni kar iščete, lahko pa povem da je veliko lažja kot voznik tovornjaka in veloko vec denarja vam prenaša

Skoraj pol leta sem žal brez zaposlitve in NUJNO potrebujem delo. Iščem delo voznika B, C in E kat. Imam 7 let delovnih izkušenj(dostava po Sloveniji idr.), opravljen NPK-a za voznika, digitalno tahografsko kartico in še veljavno zdravniško spričevalo za poklicnega voznika. Če mi lahko kdo pomaga in svetuje kako do službe, naj mi prosim sporoči na e-mail: [email protected] Z veseljem priskočim in delam kot voznik tovornega vozila… Sem pošten, marljiv in urejen 30 letnik.
V naprej se vam zahvaljujem za kakršnokoli pomoč! Lp, ObupaniDe…

Ali še kdo išče delo voznika tovornega vozila iz Štajerske? Relacije tudi v tujini.

Tudi sam iščem kakršno delo in bi šel tudi za voznika. Imam pa samo B kategorijo in če ima kdo kako delo za me pišite na: [email protected]

New Report

Close