Iščem prijazno osebo, ki živi v Franciji
Pozdravljeni,
Iščem prijazno osebo, ki živi v Franciji in bi mi bila pripravljena narediti uslugo. Rada bi nekaj naročila iz trgovine, ki žal ne pošilja v Slovenijo. Paket bi naročila na naslov osebe v Franciji ta pa bi mi ga preposlala v Slovenijo. Paket in pošiljanje bosta plačana tako da s prevzemo ne paketa ne bo nobenih stroškov. Pošiljanje v Slovenijo seveda tudi plačam jaz, nakažem na račun ( potrebujem Iban in swift) ter seveda nekaj dodam da se oddolžim za uslugo. Če bi bila katera pripravljena to storiti bi bila neizmerno hvaležna.
Najlepša hvala.
Moj mail: [email protected]
Dragi bralci
ne nasedajte na to, ker to je namrec trik. Neverjetno kaj se ljudje spomnijo. Sramota.
Pozdravljeni,
glede na to, da sem objavila elektronski naslov s svojim pravim imenom in priimkom, se čutim dolžno kometirati to obtožbo brez podlage. Poleg tega mi ni jasno za kakšen trik bi lahko šlo.
Gre za francosko trgovino z oblačili, ki žal ne pošilja v Slovenijo. Naročilo in stroške pošiljanja bi plačala jaz preko paypala, potrebovala sem samo naslov in dobro volje osebe, ki bi mi paket preposlala v Slovenijo na moj osebni naslov z vsemi podatki. Ponavadi uporabljam za to podjetja, ki so namenjena prav prepošiljanju pošte in paketov (borderlinx, mailboxe.de,…) vendar ga v Franciji nisem našla. Edini strošek osebe, ki bi paket preposlala je 9,85€ za pošiljanje, in ta znesek bi povrnila na račun (lahko z nakazilom, lahko preko paypala,…). Zadevo sem sicer že uredila in paket je že na poti pa vendar…Nikogar nisem želela prinesti okoli. Pravilno, je da smo/ste na internetu previdni vendar bi lahko brit preverila preden me je obtožila, da želim goljufati ljudi.Konec koncev sem se tukaj izpostavila s svojim polnim imenom in to ne z razlogom, da bi ljudi prinašala okoli. Se opravičujem brit, ker se ji je zdela moja prošnja sramotna ampak nisem mislila nič slabega. Bila je pač samo prošnja, najbrž sem jaz preveč naivna in ne vidim v vseh samo lažnivce in goljufe.
Lep pozdrav,
Kalčič Saša
Ce ni res se nimas kaj sekirat, a ne?
Ne, bistvu ni čisto tako. Ne vem sicer kako ti funkcioniraš in me niti ne zanima, jaz pa ne maram, da me ljudje, ki se skrivajo za nicki, na javnem forumu po krivem obtožujejo in mi podtikajo goljufije. Predvidevam, da bi vsak normalen odreagiral.
Pozdrav,
Saša
Komu pa lahko se danes verjames ce smo ze na tem.Politiki, bankirji, advokati in voditelji so 100x dokazali da lazejo in goljufajo. ali je to normalno? To so ljudje ki jih dajemo za v zgled, kot se rece. Po moje tisti niso normalni ki vse verjamejo.
lp.
Deloma se strinjam, vendar jaz s svojo prošnjo nisem nikomur škodila. nikogar nisem v nič silila in nikomur se ni bilo potrebno odzvati, če mi ne verjame. Ti si me pa s svojim zapisom že vnaprej obtožila da goljufam in zavajam ljudi in jih opozarjala naj mi ne nasedajo čeprav nisi imela nikakršne podlage za to in nobene izkušnje z mano.
Saj v bistvu je res vseeno, samo čisto vsi pa tud ne lažemo in krademo. Previdnost pa seveda nikoli ni odveč.
Lep pozdrav,
Saša
A opravicil se ji pa ne bi?
Da bi se opravicil ta sekret brit…kje pa? Takega gnoja ne najdes dalec naokoli.
In nenazadnje tale brit se povsod vtika – pa sploh ne živi v Franciji! Pameten za 30 let naprej in nazaj. bontona pa tudi ne pozna, da bi se opravičil ti – saj se še nobenemu ni.
brit, si ti upaš napisati svoje ime in priimek, glede na to, kako podlo si napadel Sašo?
Zakaj bi se moral opraviciti, zato ker ta Sasa pravi da je postena. Jaz sem tudi posten a mi gdo verjame.Ti grska pomaranca si tudi a ne?Jansa je tudi posten itd. Sami postenjaki,kaj? Nehite ga srat.
Forum je zaprt za komentiranje.