Iščem postavnega, zagorelega tipa
Seveda, ki ima vse mišice in ostalo na pravem mestu, v pravem razmerju. Pa hrbet brez mozoljev, dobro frizuro in kar je najbolj važno trde podplate.
ZAKAJ??
Namreč odločila sem se in začela kolesarit. Ker pa mi manjka motivacije, bi najela tipčka, ki bi gol tekel pred menoj, jaz pa bi ga lovila – kolesom….
Je mogoče kakšen prostovoljec?
Aja plačilo? Lahko kak liter hladne hribovske vode in še več mišic.
Aja, pozabila sem povedat; pa rit brez celulita. Kaj? Si mislite ja, tud moški imajo celulit. Zadnjič sem videla v toplicah – pa mladi fantje….
Zakaj mora biti brez? Ker ga imam sama dovolj za oba.
Pa tisti tek bo potekal po ruskem asfaltu, tako da bo tiste točke na podplatih pošteno pretipalo??
No, kje ste fantje? Menda pa ja ne zahtevam preveč???
Ja, če se javljamo same kadidatke ne bo nič….nobenega tipa. Zgleda da jih moj oglas ne mika.
Tistega drugega (ljubezni, sexa….) imam pa doma dovolj.
Vem kaj jih najbolj muči; plačilo. Ampak lahko ga povečam dva litra hladne hribovske vode na 10 km, pa mišic, pa dobro zadnja ponudba večerja pri naju doma; zelena solata z redkvico – bio.
Če to ne bo vžgalo pa ne vem kaj bo…Bom pa razočarana, ker hočjo vsi denar, kaj pa tisto bio, naravno, domače, čisto srce, nobenih umazanij….packarij…
Ja ja pa pravjo, da denar ni sveta vladar. Pa sam motivacijo rabim…..
Cvetačka tebe pa katjo pa še ostale pa z veseljem povabim na vse to. Veš sem bla danes zjutraj zelo vesela…povem v torek