Iščem pomoč v gospodinjstvu
Iščem zanesljivo osebo, ki bi mi prišla 1-krat na 14 dni pospravit stanovanje, po potrebi morda tudi zlikati perilo. Smo štiričlanska družina, stanovanje je veliko približno 90 m2 in za temeljito čiščenje vedno zmanjka časa (in volje…). Stanujemo v Rožni dolini v Ljubljani, plačilo po dogovoru, bila pa bi ZELO vesela, če bi lahko prišli enkrat dopoldne med tednom (sreda ali četrtek bi bilo idealno). Lahko pišete na mejl ali pokličete na telefon 040-71-51-71.
Mislim, da bi bilo za kake 4-5 ur dela, kadar bi se dogovorili še za kakšne malo večje “projekte” – recimo pomivanje oken, likanje in podobno, pa malo več. Pri tem imam v mislih predvsem: kuhinja (pult+štedilnik+tla), sesanje povsod, kopalnica, tla (parket oz. ploščice) v predsobi, prah, to pa bi bilo tudi že vse.
Glede plačila bi se, kot rečeno, dogovorili, računam tam nekje od 1000-1200 SIT/uro, morate pa še vi povedati, kakšna je praksa.
Seveda pa sem samo vesela, če podobne izkušnje že imate – oglasite se na moj mejl: [email protected] ali pustite telefonsko številko, pa se slišiva.