Najdi forum

Iščem pomoč pri likanju

Iščemo gospo, ki bi bila pripravljena ponuditi pomoč pri likanju 1x tedensko, približno za dve uri, na svojem domu. Plačilo 6 EUR/ura. Smo iz Radomelj (bližina Domžal).
Lahko pokličete na 031 345 682.

Hvala in lep dan!

Še rabite pomoč? Jaz likam na svojem domu, sem iz Lj…Bežigrad.
lahko mi pišete na [email protected]

Če še niste našli nikogar za likanje, jaz sem iz Kamnika in vam lahko pomagam…

Sem iz Domžal in likam na svojem domu. Samo ne za borih 6€, s tem pokrijem samo elektriko, kaj pa moje delo???

Likam doma v Domžalah in sem zelo natančna. Samo za borih 6 € na uro, mi ne bo ostalo niti za elektriko. Tako, da zastonj res nebi delala.

Tudi jaz iščem pomoč pri likanju, če pa lahko kdo zraven ponudi tudi sesanje in brisanje prahu, pa še toliko boljše. Živim sam v Stari Ljubljani in bi zelo cenil takšno pomoč, dvakrat ali trikrat mesečno – 100€.

Matija

zanima me vaš oglas, če je prosto me kontaktirajtE tel. 041888060

ŽIVJO MITJA, ČE STE ŠE VEDNO ZAINTERESIRANI OZIROMA RABITE POMOČ PRI LIKANJU SESANJU IN BRISANJU PRAHU POKLIČITE NA 041 288 483 MAJA.
LEP DAN ŠE NAPREJ

Tudi jaz sem pripravljena pomagati pri čiščenju, likanju ter kuhi, skratka pri vsem, za kar vam zmanjkuje časa. Delo me veseli in ga opravljam vestno in diskretno, sem pa tudi ljubiteljica zdrave prehrane in ekologije. Pišite na [email protected] ali kličite na tel. 041-386-801

Lep dan vam želim,

še iščete pomoč na domu? kontaktirate me lahko na 031776310, Tina

Pozdravljeni!
Če še potrebujete pomoč pri likanju in pomoč pri čiščenju
pokličite 040-376-105 ali [email protected].
Ne bo vam žal.
Lepo pozdravljeni,

BREDA

Pozdravljeni Mitja, če še vedno potrebujete pomoč pri opravljanju kateregakoli gospodinjskega opravila, me dobite na tel.št. 041 625 082, Vesna

Za pomoč v gospodinjstvu, likanje…
[email protected]

Pozdravljeni,

če potrebujete pomoč pri čiščenju vašega stanovanja, hiše, poslovnega prostora,…, me lahko kontaktirate na tel.št.: 040/805-236 . Imam ogromno izkušenj in kar nekaj rednih strank. Urna postavka je 8€/h oz. po dogovoru. Oglas velja za Ljubljano in ožjo okolico (eventuelno tudi za Vrhniko in Logatec), za generalna čiščenja pa se za lokacijo lahko dogovorimo.

Lep pozdrav!
Jasmina

Pozdravljeni~ Nudim pomoč pri likanju perila na svojem domu.Cena 3.00eur po kg perila.Pokličete me lahko na tel.št.041 387 213. Lep pozdrav BERNI

znam likati in sem zelo natančna,pa tudi čiščenje in pospravljanje mi ni problem. Moj telefon:041596326 mail:sonja,jamsek.mail.com
L.p. sonja

Če potrebujete pomoč v dopoldanskem času, za likanje ali čiščenje
[email protected]

Sem iz Lj, bežigrad.

Z veseljem vam pridem likati in čistiti k Vam, sem srednjih let, imam veliko izkušenj pri čiščenju in likanju, dobite lahko tudi priporočila.

Sem zelo natančna, pridna, čista in poštena in če se odločite za mene vam ne bo žal.

Metka, 040 87 45 57

POZDRAVLJENI
ČE POTREBUJETE HITRO IN ZANESLJIVO OSEBO
ZA LIKANJE ,IN ČIŠČENJE VAŠEG STANOVANJA,HIŠE
V OKOLICI KAMNIKA,DOMŽALA MENGEŠA ME PROSIM
POKLIČITE NA TEL 041 275 022
L P

Lep pozdrav! V Ljubljani in okolici vam nudim pomoč pri hišnih opravilih; likanje, sesanje, pomivanje… Za dodatne informacije sem vam na voljo na [email protected] Ali telefon 040 729 706 Špela

New Report

Close