Najdi forum

Hmm za iskanje normalne punce xxxxxxxxxxxxxxxxx

Se hecaš, kajne? Pri vseh portalih za iskanje partnerjev, si zašel ravno semle. Kupi si kompas, da ne boš še bolj zašel….

Če pa iščeš punco, ki se zanima za duhovnost, meditacijo in jogo, se pa priključi kakšni skupini, ki se ukvarja s takšno dejavnostjo. Ampak kompas pa vseeno kupi, veš!

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Zopet selektivno berem… Sem že razmišljal o jogi v skupini in me ne mika, dobim več iz samostojnega učenja. Da bi se pridružil neki skupini samo zaradi punc, pa se mi zdi malce neortodoksno.

Mah izbriš vse, bom šel na kak tečaj. Poskusit ni greh… seveda s skupinsko jogo. Naslednjič pa prosim bodite malce bolj nepristranski pri moderiranju, s takimi komentarji o kompasu lahko človeku le škodite.

O neo, neo…. Če je kaj neortodoksnega, potem je to takole pisanje. Očitki o pristranskosti pa vsekakor niso na mestu, ker kompas, dober in tak, ki deluje, nikomur ne škoduje. Brez njega celo na potina Šmarno goro lahko zaideš, kaj šele pri tako zahtevnih vsponih, o katerih govoriš. Da se tu poslužuješ literature, je sicer pohvalno, pa vendar…. Če načrtuješ zahtevnejši vzpon, je le dobro imeti ob sebi vodnika, ki je na tej “gori” že bil ( in se tudi vrnil…. )

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close