Najdi forum

IŠČEM OSEBO

Pozdravljeni….
Mene pa zanima, kje iščete te ljudi… mi lahko svetujete, kam naj se obrnem za najti osebo, ki je živela v Sloveniji in se poročila v Francijo… oseba rojena leta 1966, torej ima 45 let… na koga se naj obrnem da mi pomaga to osebo najti… prosim, ne maram tvja to želim osebno, zato mi ne priporočajte oddaje sve za ljubav ali kaj podobnega…
hvala, lp

Pozdravljeni!

Rada bi izvedela, ce je moznost najti osebo, ki ves samo njegovo ime?
Videla sem ga na morju, kjer smo se druzili in vedela sem samo njegovo ime, nisem pa izvedela s kje je, koliko je star,…

Ubistvu zanima me samo ce je moznost najti osebo, ki je ne poznas in ves samo njegovo ime.

Hvala za kakrsenkoli odgovor.

Ne

JA PA TUDI NE

Ja jaz poznam Milosevica , je umru v Hagu.

Iščem osebo in sicer voznika tovornjaka. Star je 42 let, živi v okolici Nove Gorice, poročen, ima 2 otroka. Prevoze opravlja večinoma v Italijo. Nazadnje je uporabljal telefonsko številko 030 347 422.

če ga kdo pozna, naj mi to sporoči na mail [email protected]

Hvala!

Ja možno je najti osebo samo z imenom, če napišeš točne podatke kdaj in kje sta se srečala, mogoče ime kakšnega njegovega prijatelja. Težko se je skriti v tej majhni Sloveniji. 🙂
lp

Si ti mogoče Urša ?
prosim če boš to videla mi napiši na [email protected] .

Lepo pozdravljeni mi lahko kdo pomaga .
Po 40 letih bi rada našla svojega očeta ki živi nekje v okolici Bremerhavna z mamo sta se razšla pri mojih 2letih in tako pretrgala vse stike lanskoleto mi je umrla mama in tako sem našla nekaj podatkov svojega očeta ki jih je skrivala imam njegovo sliko ko je služil vojsko v Bremerhavnu njegovo pismo sliko njegove mame njegovo ime je JÜRGEN nikjer pa ni navedenega njegovega priimka mogoče kdo ve kje bi lahko dobila kakršnekoli podatke mogoče izpisek vojakov ki so leta 1970 služili vojsko ali karkoli podobnega če mi kdo lahko kakorkoli odgovori lepo prosim če se mi oglasi HVALA

Zivijo,rad bi naso osebo s katero sem izgubil stik pred desetimi leti.a pozna kdo Jasno Imširovič iz Trbovelj?njen naslov je bil trg revolucije 2a.ampak mislim da ni vec tuki doma.ce ima kdo kaksno informacijo,naj mi pise na, [email protected]

pozdrav,

to sporocilo je ze staro vrsto let ,ne vem ce ste ze v tem casu nasli iskano osebo, ce ne vam mogoce lahko pomagam. Zivim namrec v Maasmechelen ,

LP

andreja

pozdravljeni. jaz iscem osebo z imenom SANJA VUKOJEVIC iz rudnika v ljubljani. zelo rad bi jo nasel ce mi lahko kdorkoli pomaga z kakrsnokoli informacijo bi bil zelo hvalezen,ker je nisem videl ze vec kot 10 let,rad jo imam pa se zmeraj kot pred 10imi leti! prosim za kakrsnekoli informacije o njen. [email protected]

Gospod z očali je bil moj velik prijatelj , ko sem živel v Novem mestu , Slovenija . Fotografija je bila posneta pred 37 leti . Skupaj sva delala v tovarni IMV Novo mesto do leta 1978 . Njegovo ime je Tomaž , in na žalost ,priimek se ne spomnim . Prosim vse, ki imajo kakršne koli informacije, ki nam pomagajo priti v stik . Veseli, da je ! [email protected]
[img]http://imageshack.com/a/img540/2144/JBRP4h.jpg[/img]

prosim vas če mi pomagati da bi našla svojo sestro vem da ji je ime Jelka živi nekje v okolici maribora ker sem že hodila na občino mb pa mi nočejo povedat .Naju je mama zapustila in šla v svet zat prosim če gdor ve ali ti Jelka se mi javi ker bi te rada spoznala ko se je narodila se je pisala ŽUNKO zdaj pa nevem

Zdravo. Ne se vedno ga nismo nasli. Bi se lahko kako kontaktirali? ZELO bi bili veseli pomoci. Mateja. (Starejsa hcer od Brigitte)

chapo guzman iscem to osebo mi lahko kdo pomaga nagrada je REWARD OF UP TO $5 MILLION for information leading to his arrest.

lep pozdrav!
iscem osebo Niko Darnell???
ce ga kdo pozna bi prosila ce mi pise na
[email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close