Najdi forum

iscem osebo za ciscenje in likanje

Iscem natancno osebo za ciscenje in obcasno likanje, enkrat tedensko v centru MB v dopoldanskem casu. Ponudbe s ceno posljite na [email protected].

Trebam honorarno delo cistilke v Velenju i okolici 070340017 ….samo resni

Opravljam ciscenje hise, likanje, varstvo otrok, pomoc starejsim.

Pozdravljeni,

nudimo čiščenje stanovanjskih in poslovnih prostorov, morda pripravljate hišo na zimo in je potrebno še pomiti okna, ali pa vam zmanjkuje časa za likanje( perilo vam oprano odpeljemo in zlikano vrnemo),….izdelamo vam tudi spletno stran, letake, vizitke in ostali reklamni material.

Veseli bomo vsakega vašega klica, ogledate pa si lahko tudi našo spletno stran http://www.me-ga.si/

040/296-846

Prisrčno pozdravljeni, M

iščete prijazno in vestno vsakršnega dela me lahko kontaktirate na mail [email protected]

POZDRAVLJENI
ČE POTREBUJETE HITRO IN ZANESLJIVO
OSEBO ZA ČIŠČENJE VAŠEG STANOVANJA
HIŠE V OKOLICI KAMNIKA,DOMŽAL,MENGEŠA
ME PROSIM POKLIČITE NA TEL 041-275-022
HVALA LP

Potrebujete pomoc na domu ali ciscenje lokala,pisarn,ordinacij ,dovolj je da ste prijazni spostljivi in cenite delo ciscenja,potem me poklicite ker resnicno to zasluzim,zelo natancna,vestna in predvseem zaupanja vredna oseba,to vam lahko potrdijo moje stranke ki mi zaupajo,klicite ne bo vam zal .Pokličete 064 113 558 kranj

pozdravljeni poklicite na stevilku 031 521172

Iscem honorarno delo v novem mestu likanje ciscenje in pranje perila oken itd kontakt je 071 622 512

Pozdravljeni..sem iz Nove vasi in me zanima delo..pri meni pride v poštev sobota oz nedelja…lep pozdrav…..Simona….kontakt 070340259

New Report

Close