Najdi forum

Samo njega – resnega, brez raznih kompleksov o poklicu, višini, dolžini, teži, mnenjih, interesih.
Če sploh gleda kdo iz našega okoliša na ta mon, naj lepo prosim, ne bo vezan.
Rada bi spoznala nekoga za družbo v kino, na bazen, za igranje kart, mogoče za skupne izlete, za družbo v radostnih trenutkih, za ocenjevanje mojega peciva in tisoč drugih stvari.
Najbolj dobrodošel bi bil kakšen gospod Abrahamov vrstnik, a 10 let gor ali dol ne igra nobene vloge.

No dobr, potem ni nobenega?

Sm , poročen, mam pa rad sladko,…
piši, [email protected]

Mogoče imaš rad sladko a končal boš GRENKO !

No, pa ankica vas je čist resno vprašala. Saj lepo, da imaš rad sladko, jih je vedno manj. Tudi to je pohvalno, da takoj položiš karte na mizo, in ravno zato bi mogoče bilo dobro, da vspodbujaš ustvarjanje sladkosti v domači hiši, a ne de poročen? Sem videla tvoj mail tudi na drugih mestih in se ti že kar tu opravičim, ko se ti ne bom oglasila. Nikica* tvoj nick je tako cart, da nisem pričakovala take strogosti. Pa dobr no.

se strinjam….

Kdo bi te razumel, Ankica!
Večina ljudi obsoja poročene, ki iščejo izvenzakonske avanture. A ti ne? Stakšnimi je še strogo dosti premalo! Ti bi pa z njimi delala v rokavicah?
ali se pa samo delate lepe, v resnici bi vam pa tudi poročeni prav prišli???

Orokavičena, ali tudi ne, po forumih ne bom več ne prosila, ne iskala, bom le javila svoj email in naj se javi kdorkoli, bom odpisala, kakor hitro bom za email imela čas.

[email protected]

Pa je bila vseeno ena prav lepa nedelja, četudi brez njega.

Sem urejen gospod 69 let

vse kar si napisala, je kaj bi ti počela.  kaj pa ima možki od tega?  kaj ti misliš, da to moške zanima?  tvoje kuhanje, pečenje, odvečni kilogrami, bazen, igranje kart??  ahahaha     vse aktivnoti ki si jih naštela, bi biel super, če bi ti bila 25 stara, 170cm visoka in  imela 55kg.  skakala okoli v  hlačkah XS, pteha in bluzici velikosti M, ki bi ti bila ohlapna.   če bi ti  imela roko od moke in bi si naredila odtis na rit.  pol bi to bilo ja.  al pa šla na bazen v črnih tanga kopalkah 34cifra.  pol ja , ja.  ok tko se vprašaj.     če si slečena čisto, ali moškemu poveča tek ali zmajnša. ali lahko je hrano če si čisto naga poleg njega. če lahko, si uredu. če ne more, žal nisi.

New Report

Close