Najdi forum

Iščem nekoga, za pisanje člankov

Pozdravljeni,

vzpostavlja se nov spletni portal o Sloveniji,namenjen tujemu trgu, zato morajo biti članki zapisani v slovnični angleščini. Zaželjena dolžina članka je od 1500 – 2500 znakov brez presledkov, plačilo 1eu/1000 znakov. Za zdaj bi rabili cca. 10 člankov, ki bi pokrivali različna področja, kasneje bi se lahko zmenili tudi za dolgotrajno sodelovanje.

Če ste zainteresirani mi pišite na ZS za več info.

Lp

Pozdravljeni!

Torej ponujate od 1,5-2 evra na članek v pravopisno brezhibni slovlnici in to celo angleščini?! Lahko vas je sram! Za običajne članke v slovenščini, npr. za nek regijski časopis, je cena za takšno dolžino članka od 15-20 evrov (odvisno od vsebine in truda, ki ga mora novinar vložiti v oblikovanje članka).
Mogoče pa ste samo pozabili dodati ničlo zraven prvotne številke, pa še v tem primeru je cena hecno smešna, saj gre za članke v tujem jeziku. Vsi zainteresirani, prosim ne nasedajte takšni “ponudbi”.

Verica,
to je standardna cena za pisanje SEO člankov…Vem kakšne so cene za novinarske članke in tukaj se ne gre za novinarstvo, ampak pisanje vsebine na podlagi ključnih besed. Nekdo, ki je izurjen v tem, lahko spiše tudi do 5 takih člankov na uro, kar po tej ceni, ki jo ponujam znese od 5€ navzgor za uro dela, kar pa je neka povprečna študentska urna postavka.

Tisk in spletni sta dva različna medija, poudarjam, ne gre se za novinarsa dela ampak SEO prispevke.

V tujini je govora o centih na besedo in pol centa na besedo. Ja, lahko bi dala ponudbo tudi na freelancerja, kjer bi mi nek Indijec napisal skoraj zastojn, ampak sem hotela ponudit nekomu domačemu…

Da ne boste mislili, da si zmišljujem
http://www.honorarno-delo.com/delo-na-domu-pisanje-clankov/
http://www.freelancer.com/

Pa še cenik slovenskega ponudnika
http://www.pametnipisemo.si/cenik

cenik slovenskega ponudnika, ki ste ga prilepili je v linku je 0,012€/besedo, kar znese 12 eur na 1000 besed in ne 1 eur draga gospa. Malo matematika dela probleme. Mogoče bi vaše podjetje moralo razmisliti o zamenjavi tajnice.

zamenjala znake in besede… Če si prerečunate vseeno vi ponujate 3x slabše plačilo od ponudbe za delo na linku 😉 Spet v osnovno šolo, pa račuuuunat.

Če kruh stane 10 centov, potem se jaz javim za delo za 50 centov/1000 znakov brez presledkov.

Ti si ena prtegnjena baraba.
PRaviš, da se lahk napiše 5 člankov na uro, a hkrati praviš, da rabiš samo 10 člankov.

A veš kakšna je normalna tarifa za en povprečen članek v SLOVENŠČINI? Okoli 80 eur na članek. toliko sem jaz dobil, ko sem še pisal za nekatere revije. Je pa res da sem se potrudil in sem rabil za en članek okoli 3 dni.
Torej sem dobil 80 krat večje plačilo kot ponujaš ti, s tem da sem pisal v slovenščini in ne angleščini.
aja, šlo je za posvem poljude članke, z zelo malo potrebnega znanja, kar pa že se je dalo vse dobit na netu…

Nisi izbral pravega mesta za iskanje ljudi, ki bi ti pisali članke!

Pojdi na FreeLancer.com, pa boš dobil kvalitetnega pisca, ki ti bo napisal 300 besed za 1 dolar (0,70€).

Sramota in to samo v sloveniji doživiš,kjer se izkorišča folk.Nekdo ki da nekomu 1 euro za članek,je tako kot da bi se mu smejal v obraz in rekel,kaj bo vse slovenc naredil za 1 euro.

Na take ljudi je potrebno opozoriti.Tebi dajo 1 euro za članek,pol pa naprej prodajjo in dobijo 25 eurov ali pa še več.

Članek je možno napisat v 1 uri,če si se na njega pripravljal 2-3 dni.In pol,ker sem cel mesec porabil za 15 člankov dobim 15 eurov?

Sramota

Ja, to je izkoriščanje. Sama jih pišem za več, tud seo. Matematika jim neki ni jasna…

Saj ni čudno, da je internet poln napačnih informacij, pa kar gorza kako je vse napisano, če se sploh ne dela na kvaliteti. Seo gor al dol, to vseeno nekdo bere in pol od tega je zavajanje.

Zato si pa niti ne upa pustiti kontakta ker bi dobila nekaj jeznih klicev ozrioma e-mailov. Takile izkoriščevalki so že napeli ušesa.

Pozdrav, spremljam debato in bom raje kot, da ponudim, popvrašal drugače: poglejte prosim stran s približno podobnimi članki in se nam prosim tisti, ki vas zanima, javite s svojo ceno. Vzorčni članek (gre pa za pisanje dejansko na tej strani) je: http://www.mizarstvo.si/vgradne-omare-po-meri/.
Zahteve:
poznavanje SEO zakonitosti
članek od 700 besed navzgor
slike priskrbimo mi
ključne besede določimo mi
LP M

Avtor tega članka,

z vsem spoštovanjem, ampak tole ni za nikamor, tole je smešna cena. Sama pišem SEO članke in za tako ceno ga vam niti v polomljeni slovenščini ne napišem. Veste zakaj? Ja, zelo lahko ga je NAPISATI, potem jih morda celo res napišem tudi 5 na uro, vendar bodo le pretipkani. Za izviren, avtorski članek, kjer je treba morda tudi majčkeno raziskati tematiko, porabim za cca 600 besed tudi do dve uri, je pa članek popolno avtorsko delo in po pisanju takega članka je pisec izčrpan kot bi delal fizično nekaj ur skupaj. Brez heca. In vi bi za 1000 znakov plačali 1€? Hehe, zgrozim se ob tem, kako je takšno delo necenjeno. Če pa kdo potrebuje kakšen članek, za realno ceno, avtorski, skrbno napisan, pa se mi lahko javi na [email protected].

tudi jaz sem pripravljena za pisanje člankov.
če je kdo naj me kontaktira na mail

[email protected]

tudi jaz sem pripravljena za pisanje člankov.
če je kdo naj me kontaktira na mail

[email protected]

pišite jih sami:)))

Imam spletno agencijo, ki se ukvarja s tem. Če potrebujete karkoli v zvezi s spletnimi stranmi in SEO optimizacijo spletnih strani, vam bom lahko pomagal.
Vaš link

New Report

Close