Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? iščem nekoga za izdelavo spletne strani

iščem nekoga za izdelavo spletne strani

Študenta, študentko… ki bi to mimogrede lahko naredil ali koga ki se malce ukvarja s tem, ni nujno, da je profesionalec.

[email protected]

A to se kar tako, mimogrede naredi??? Jej, jej…

Pozdravljeni, lahko se dogovoriva, a to je kar tako malo za doma, ker bi blo mimogrede ?
lp

Živjo, tudi jaz bi potrebovala nekoga za idelavo spletne strani. Mož je že nekaj poskušal in delal pa nikamor ne pride z obliko da bi malo lepše izgledalo. Kakšno imate pa kaj ceno?

Kontaktirajte me na mail, pa se bova dogovorila.
lp

Iščemo pomoč pri oblikovanju http://www.portia-shop.com portala. Zahtevano znanje : oblikovalski programi, html, php …..

Nič se to kar tak ne naredi, potrebno je kar nekaj znanja na vseh področjih !

http://www.portia-erotica.com

Zavzet za delo ?? Je kdo ali ni ?

Pozdravljeni

Če kdo potrebuje spletno stran, jo lahko dobi pri nas strokovno profesionalno in hitro.

Poskrbimo za registrcijo domene (si, com, info, eu, net,…)
Uredimo da imate vse na postavljeno na naših strežnikih, poskrbimo za varnostne kopije

Konatkt na 031 – 774746
Ali na [email protected]

LilyWolf, ravno zaradi takih amaterskih storitev in nerealnih cen je razvrednoteno celotno delo oblikovanja in postavitve spletnih strani. Kvalitetna spletna stran se ne naredi kar tako, mimogrede. Vsi tisti, ki pa storitve prodajate pod ceno, se malo vprasajte, ce bi sli cistit stranisca za 1 eur na uro.

Vasja2 – preberi dobro – Lilywolf sploh ni poceni, da ne govorimo o gostovanju, jaz temu pravim nateg.

Mene pa samo zanima, koliko moraš plačevati (ne vem če letno, mesečno), če si izdelaš predstavitveno oziroma reklamno spletno stran?

Majča B. To je odvisno od ponudnika spletnega gostovanja. Cena kvalitetnega gostovanja z domeno vred se giblje od 40-60€ na leto.

ok, hvala!

Tudi jaz izdelujem spletne strani. Precej ugodno, a še vedno ne tako pod ceno, kot LillyWolf. Zato pa nudim kvaliteto v dizajnu in delovanju spletne strani in delam z mislijo na uspešno promocijo vaše dejavnosti. Uredim tudi ugodno gostovanje.

Razvijam nov način spletne predstavitve, za več informacij si poglejte http://ashocka.freehostia.com/ ali mi pišite na [email protected].

Lep pozdrav!

Poznam nekoga ki izdeluje spletne strani od 100 – 350 eurov na stran. S tem da se to plača enkrat in konec, edino kar je potrebno plačevati je tistih 12 eurov za domeno in to je to. za 350 eurov naredijo stran s flash animacijami. Če kdo potrebuje naj pusti mail.

lp

Jaooo,…

že vsem, ki sploh na med.over.net povprašujete po izdelavi…. še čuda da ne greste v lekarno in tam prosite če vam izdelajo omaro po meri…

Zanimiva debata. Zaradi amaterskih izdelovalcev spletnih strani, se res podjetja, ki so v isti stroki nimajo kaj bati. Na vseh področjih je “alternativna konkurenca”, vendar hobij program je pač hobij. Samo pomislite, večje firme ponavadi iščejo firme, ki so specializirane za določeno storitev in ne hobij program izdelovalce. Tako so tudi vsote tukaj x10. Če npr. zaslužiš 50€ – 100€ na stran, ko v prostem času izdelaš za nekoga strani, ne vidim tu nobene resne konkurence specializiranim podjetjem 🙂

Izdelava spletnih strani

Lep pozdrav vsem skupaj.
Namig za ogled foruma sem dobil s strani priajtelja. Naše podjetje se ukvarja tudi z izdelavo spletnih strani poleg ostalih pestrih storitev. Strinjam se z izjavami, ki pravijo, da izdelovalci strani že od 200 € dalje kvarijo ugled kvalitetnim izdelovalcev in s tem tudi sebi delajo poslovno škodo, saj posledično njihova stran nima želenega efekta.
Ko si boste zaželeli spletno stran, nas brez obotavljanja pokličite in vam jo bomo s strokovnim prijemom pripravili tako, da boste več kot zadovoljni. Naše cene se gibljejo že od 765 €. V to ceno je vključena grafična izdelava, podstrani, optimizacija, opis strani, enoletno brezplačno gostovanje, domena in seveda program s katerim lahko sami operirate (dodajate vsebino, slike, akcije itn.), tako da niste odvisni od izdelovalca strani, katerega morate konstantno prositi, da vam kaj spremeni in ga potem še vsakič plačati. Sploh pa ne pomišljajte, da bi si dali izdelati spletno stran v FLASH formatu, saj je le ta porazen za brskalnike in odbijajoč za uporabnike. Za kakršnokoli informacijo več me lahko pokličete na 041 218 441 – Marijan, naj si bo to nasvet ali celo poslovno sodelovanje. Zaradi povečanega obsega dela iščemo novega sodelavca z znanjem programiranja spletnih strani v DOT.net-u. Današnji moto: dobra spletna stran je cenejša in dolgoročno bolj efektivna kot enkratna objava v tiskanih medijih.

Živijo,
poznam nekoga, ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani po ugodni ceni. Napravil je že nekaj znanih strani. Če je še kdo takšen, ki potrebuje kvalitetno narejeno spletno stran, se lahko oglasi na [email protected] in z veseljem pomagam pri posredovanju podatkov.
Lp

New Report

Close