Iščem mizarja
Iščem mizarja za preprosto vgradno omaro v manjši predsobi (veži) dimenzije : 239 cm višine, 115 cm širine in 60 cm globine, brez predalov, z izvlečnimi elementi( imam 3 izvlečne košare iz Ike) .Prav tako potrebujem zasteklitev manjše niše dimenzije 240×100. Najraje bi enega izvajalca za obe zadevi. Prosim za kontakt.
Pozdravljeni
Izdelujemo pohištvo po naročilu (kuhinje,otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, predsobe, vgradnje omare ter vse ostalo pohištvo)
Kontakt na e-mail: [email protected] ali na 041879376.
Izdelujemo vse vrste pohištva,kvalitetno,hitro in po ugodni ceni.
Pozdravljeni,
mizarja, ki je izdelal to kuhinjo ne poznam. Sam pa se ukvarjam z izdelavo pohištva po meri in če želite, mi lahko pošljete povpraševanje na e-mail in vam pošljem ponudbo oziroma se kako drugače dogovorimo.
E: [email protected]
M: 041/731-856
lep dan želim!
Iščete MIZARJA,PLESKARJA,KERAMIČARJA,ELEKTRIČARJA…NUDIMO DOBRE STORITVE Z CELOTNO EKIPO HITRO IN Z SOLIDNIMI CENAMI V DENAŠNJI RECISIJI…RABITE MONTAŽE POHIŠTVA,POMOČ PRI SELITVAH VSE NA ENEM MESTU VAM NUDI NAŠE PODJETJE..NUDIMO TUDI GRADBENE STRORITVE…VSE NA ENEM..JE HITRO IN ZANESLJIVO..DELAMO TUDI ZUNANJE TERASE,VRTNO POHIŠTVO,LESENE FASADE,..SMO PODJETJE Z DOBRIM DELOM TUDI V TUJINI….
SI RES ŽELITE VSE DOBRO,HITRO…BREZ KOMPLIKACIJ POTEM JE TA TEL ŠT PRAVA ZA VAS….070 422 542 ALI 031 521 604
ali email; [email protected]
Se že veselimo vaših klicev!!!!!!
Aleš Kolarič in Doris MONTAŽE,DEMONTAŽE,TERASE,MIZARSKE IN GRADBENE STORITVE DORIS SITNIČIČ S.P
Ah, kaj pa vem. Mi smo pri nas pred časom dali (ko smo se selili) dali lepo vse skupaj naredit AKRON-u, vse imamo po meri, dostavili so in zmontirali. Delajo pa tudi dobesedno vse. Evo na njihovi novi strani http://www.kultura-bivanja.si/ambienti-po-meri
Mi zna kdo dati oceno koliko bi bila omara po meri:
– mere cca 2,5 x 2,3 x 0,6 m (dolžina x višina x globina)
– material – ne ravno najbolj poceni iverka, ampak ne bi pa ravno imela masive (saj vem, da ful vpliva na ceno, ampak ne znam opisati materiala :-))
– z ali brez drsnimi vrati (bi bila raje z navadnimi)
– večino navadne police in 1 drog ter spodaj izvlečni predal (glede na dolžino recimo 3-5)
in če zna kdo povedati, če bi se v že obstoječe omare globine 60 dalo montirati izvlečne police za čevlje?
hvala