Najdi forum

Iščem mizarja

Če še nimate mizarja,vam lahko jaz naredim pohištvo po meri in z starinskim videzom.Sem iz okolice Celja-moj kontakt pa je 040658110-Sandi lp

Iščem mizarja za preprosto vgradno omaro v manjši predsobi (veži) dimenzije : 239 cm višine, 115 cm širine in 60 cm globine, brez predalov, z izvlečnimi elementi( imam 3 izvlečne košare iz Ike) .Prav tako potrebujem zasteklitev manjše niše dimenzije 240×100. Najraje bi enega izvajalca za obe zadevi. Prosim za kontakt.

Pozdravljeni.Lahko vam naredim omaro in zasteklitev-Moj kontakt je 040658110 LP

Pozdravljeni
Izdelujemo pohištvo po naročilu (kuhinje,otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, predsobe, vgradnje omare ter vse ostalo pohištvo)
Kontakt na e-mail: [email protected] ali na 041879376.

po izkušnjah sodeč vam predlagam mizarstvo Tajnikar iz Slov. Konjic
kontakt najdete na njihovi spletni strani.

Izdelujemo vse vrste pohištva,kvalitetno,hitro in po ugodni ceni.

http://www.se-mont.net

Izdelujem pohištvo po meri ; stopnice, vgradne omare,kuhinje, otroške sobe, spalnice z kvalitetnim okovjem po konkurenčni ceni v okolici Celja.Pohištvo vam tudi kvalitetno zmontiramo.
dod.informacije 030 627 825 Franc

Pozdravljeni.
Iščem mizarja, ki bi naredil 15 stopnic (bukev ali podobno) za na beton. Zanima me samo pohodni del, dimenzije 100 x 31 x 4 cm (dolžina, širina, debelina). Iščem cenovno ugodno ponudbo. Sem iz Posavja. Hvala!

Pozdravljeni.
Iščem mizarja, ki bi naredil 15 stopnic (bukev ali podobno) za na beton. Zanima me samo pohodni del, dimenzije 100 x 31 x 4 cm (dolžina, širina, debelina). Iščem cenovno ugodno ponudbo. Sem iz Posavja. Hvala!

Mi zna kdo povedat, kateri mizar je naredil tole kuhinjo(v priponki)
oziroma bi jo lahko naredil.? Hvala za odgovore.

Pozdravljeni,

mizarja, ki je izdelal to kuhinjo ne poznam. Sam pa se ukvarjam z izdelavo pohištva po meri in če želite, mi lahko pošljete povpraševanje na e-mail in vam pošljem ponudbo oziroma se kako drugače dogovorimo.

E: [email protected]
M: 041/731-856

lep dan želim!

Iščete MIZARJA,PLESKARJA,KERAMIČARJA,ELEKTRIČARJA…NUDIMO DOBRE STORITVE Z CELOTNO EKIPO HITRO IN Z SOLIDNIMI CENAMI V DENAŠNJI RECISIJI…RABITE MONTAŽE POHIŠTVA,POMOČ PRI SELITVAH VSE NA ENEM MESTU VAM NUDI NAŠE PODJETJE..NUDIMO TUDI GRADBENE STRORITVE…VSE NA ENEM..JE HITRO IN ZANESLJIVO..DELAMO TUDI ZUNANJE TERASE,VRTNO POHIŠTVO,LESENE FASADE,..SMO PODJETJE Z DOBRIM DELOM TUDI V TUJINI….
SI RES ŽELITE VSE DOBRO,HITRO…BREZ KOMPLIKACIJ POTEM JE TA TEL ŠT PRAVA ZA VAS….070 422 542 ALI 031 521 604
ali email; [email protected]

Se že veselimo vaših klicev!!!!!!

Aleš Kolarič in Doris MONTAŽE,DEMONTAŽE,TERASE,MIZARSKE IN GRADBENE STORITVE DORIS SITNIČIČ S.P

Spoštovani!

Obrnite se na JGZ Rinko – kvalitetno in ugodno ( 041 630 763).

LP

Pozdravljeni!

Ugodno in kvalitetno – JGZ Rinka ( 041 630 763).

LP

Izdelava pohištva po meri iz vseh vrst materialov (kuhinje moderne ali stilske, spalnice, kopalnice, stopnice, otroške sobe, balkonske ograje itd.)

Peter Peternel
Gorenja Žetina 1
4223 Poljane
Tel; 041/986-409

Ah, kaj pa vem. Mi smo pri nas pred časom dali (ko smo se selili) dali lepo vse skupaj naredit AKRON-u, vse imamo po meri, dostavili so in zmontirali. Delajo pa tudi dobesedno vse. Evo na njihovi novi strani http://www.kultura-bivanja.si/ambienti-po-meri

Mi zna kdo dati oceno koliko bi bila omara po meri:
– mere cca 2,5 x 2,3 x 0,6 m (dolžina x višina x globina)
– material – ne ravno najbolj poceni iverka, ampak ne bi pa ravno imela masive (saj vem, da ful vpliva na ceno, ampak ne znam opisati materiala :-))
– z ali brez drsnimi vrati (bi bila raje z navadnimi)
– večino navadne police in 1 drog ter spodaj izvlečni predal (glede na dolžino recimo 3-5)

in če zna kdo povedati, če bi se v že obstoječe omare globine 60 dalo montirati izvlečne police za čevlje?

hvala

V vsak omar se da vse zmontirat če te zanima cena se oglasi.

Pozdravljeni,

iščem mizarja iz Maribora ali okolice, ki bi se lotil obnove knjižne omare iz furnirja ter drugih manjših popravil in notranje opreme pri dveh že obstoječih manjših vgradnih omarah.
Vesela bom vsakega kontakta.

Lep pozdrav

lahko se dogovorimo. Pokličite me na 031 671 754

New Report

Close