Iščem mizarja
Pošljete mere, želje…..okvirno ceno vam pove že isti dan.
Dela hitro, lepo in ne drago. Preverjeno.
Pri mizarstvu Špac prisluhnemo vsaki ideji in naredimo hitro, kvalitetno in poceni. Pokličite na 041 – 636 – 205. Brezplačno izrišemo, dostavimo in zmontiramo!
lp
…v okolici Celja je en mojster mizar,ki ga večina pozna pod tišler in to je človek,ki dela s srcem in lesom. Posluša te in nekako prečita tvoje želje,kaj sploh želiš.Človek je res stroke mojster in nikomur še ni bilo žal ali da ni bil zadovoljen z njim.Enim je res samo do zaslužka in da nekaj pač je;brez duše.smisla in kakovosti…njemu pa se vidi,da dela res s srcem in vsi ki ga poznajo,vedo za kaj gre pri njemu in o čemu govorim.
Mojster je delal pohištvo,novo a z videzem starega in sem tudi videla slike njegovih mojstrovin a ne dobim nikakor kontakta z njim.
Če kdo ve zanjga,lepo prosim in hvala v naprej?!
dober mizar primorska
Priporočam mizarja, kakovost, strokovnost in konkurenčnost zagotovljena.
M: 041 77 11 55
E: [email protected]
W: http://www.skica-oprema.si
Sem pravi mizar za vaše želje.
Lahko me kontaktirate na 041 342 506 ali na mail [email protected]
Za koliko mi naredite francosko posteljo 160×200 višina 60,70cm.Da ne bi bilo toliko neizkoriščenega prostora spodaj, bi dala na vsaki strani po 3 predale(ne čez celo dolžino).V glavnem cel prostor pod posteljo bi moral biti zapolnjen.Postelja mora biti močna.
Koliko bi stala taka postelja?Rabila bi pa jo enkrat poleti.
NAm je pred cca 3. leti delal Miha Kušar, http://www.mizarstvo-kusar.si vgradno omaro, letos bomo potrebovali otroško sobo, pa delajo tudi to, tako da smo se obrnili kar na njih ker imamo zdelo dobre izkušnje..se mi ne da ukvarjat z iskanjem kakšnega drugega mizarja.
Kvalitetno narejeno je bilo, cena za to kar dobiš odlična, so pa zelo prijazni in sva se kot stranka res počutila pomembna! Ne pa da si samo številka!
Pozdravljeni!
Za potrebe društva potrebujemo manjšo kuhinjo.
Odtok/ dotok vode je na sredini prostora.
Verjetno šank bo kar prava rešitev.
Rabljene opreme tudi se ne bi branili.
(na internetu že iščemo ~ 2 mes., a žal ne uspešno)
Kuhinjo potrebujemo za kuharske delavnice – da se otroci naučijo kuhanja in da si izmenjujemo izkušnje.
Smo v centru Maribora.
V kolikor kakšen prijazen mizar/mizarstvo ima željo in veselje, da nam s tem pomaga – bi bili ZELO veseli.
Hvala vnaprej!
S spoštovanjem!
031 483 – 201 🙂
Lep pozdrav.Sem mzar z več kot dvajset letnimi izkušnjami pri izdelavi notranjega pohištva,stopnic,notranjih vrat…..,po meri.Izdelujem izdelke iz iveralov,masivnega pohištva,in raznih kombinacij materialov,kot pač to zahteva današnji čas.Pohištvo vam tudi zrišem po vaših željah,izmerim,pripeljem in zmontiram. Proti Vašemu zanimanju se pripeljem na vaš dom naredim izmere,se dogovorima kakšen bi naj bil izdelek,iz kakšnih materialov in vam potem naredim predračun.Moj kontakt je-040658110- ali meil– [email protected]. S spoštovanjem