Najdi forum

Iščem mizarja

Iščem mizarja, ki bi po meri naredil nekaj omar za podstrešno stanovanje. Živim v Ljubljani. Rada bi imela vsaj eno omaro čim prej, ostalo pa po dogovoru – pa enega za normalno vsoto denarja …
Hvala za vse kontakte in pomoč.

Marko Košir iz Črnega Vrha – kontakta nimam.
Nama je naredil masivno posteljo in eno omaro, staršem od mojega kuhinjo.
Sicer zelo zadovoljni.
Se pogovarjamo, da bi naredil še kuhinjo za najino novo hišo. Odvisno tudi od cene. Sem tudi jaz blizu tega, da iščem mizarje … kmalu.

Hvala!

ČE RABITE MIZARJA ZA MANJŠA DELA POKLIČITE 031 799 601

ČE RABITE MIZARJA ZA BOLJ MANJŠA DELA POKLIČITE 031 799 601

Daj dimenzije omare pa kakšen material naj bo pa ti damo ceno in rok dobave

sem mizar in izdelujem po naročilu notranjo opremo,lotim se tudi manjših popravil in del.če koga interesira in rabi pomoč sem vam na voljo in dosegljiv na tel:040 882 933,MATEJ Rajterič,MONTAŽA POHIŠTVA,S.P.

SEM MIZAR IN IZDELUJEM NOTRANJO OPREMO PO VAŠIH ŽELJAH,POPRAVLJAM TUDI MANJŠE STVARI,ČE ME POTREBUJETE SEM DOSEGLJIV NA TEL:040 882 933,MATEJ RAJTERIČ,MONTAŽA POHIŠTVA S.P.

Lahko me pokličete na 041-264-814
naša internetna stran je
http://www.oblikovanjelesa-licen.com/

Lep pozdrav
Aljoša

Mi pa imamo mizarsko podjetje in delamo kompletno opremo za stanovanja in hiše.
Od nasveta, izdelave in montaže.Lahko pa povežemo tudi z arh. birojem za oblikovanje interierja.
Dosegliva sem na tel. 041 730 230, dogovorili se bova za ogled.
No, v pričakovanju odgovora lepo pozdravljam.
Vilma

izdelujem omare po meri vseh oblik ter odtenkov

lahko me pokličete na tel. 040 792 284

smo manjše mizarsko podjetje ki se ukvarja z notranjo opremo in oblikovanjem. mizarstvo Vidmajer darko s.p. http://www.mizarstvo-vidmajer.si

Vgradnje omare, predsobe, kuhinje, otroske sobe, spalnice…
mediapan(barvan) iveral(funder,egger,kaindl) . hitro in kvalitetno
mob: 051 366384

MIZARSKE Bojan Schvarc s.p.
KLEPARSKE Cankarjeva 26/a
PLESKARSKE 2000 Maribor
STORITVE
Montaža stavbnega in notranjega pohištva,izdelava pohištva po meri
Servisiranje pohištva in ostale mizarske storitve
polaganje laminatov
vsa kleparska dela in popravila(žlebovi,obrobe itd…),pokrivamo vse vrste kritin(strehe)in vzdrževalna dela
Slikopleskarska dela od zunaj in znotraj
manjša zidarska dela in ostala vzdrževalna dela

kontaktna oseba 031 521 604 051 453 273

če iščete mizarja v okolici maribora se obrnite name delam zanesljivo,hitro in v normalnih cenah…možne so tudi razne montaže…
kontaktna oseba 031 521 604

Potrebujete kuhinjo, sobo, stopnice, omare, vrtno pohištvo, pisarniško pohoštvo, … ?

http://www.acmizarstvo.si

LP

Če še vedno iščete dobrega mizarja si poglejte spletno stran Mizarstva Pečnik, so zelo kavalitetni, korektni in zelo hito naredijo.
Delajo izključno po naročilu , tako , da mislim da boš z njihovim delom zalo zadovoljna.
Lp Gašper

Nudim izdelavo pohištva po meri iz vseh materialov (iveral,mediapan,ultrapas, furnir….). Lotim pa se tudi predelave, dodelave in obnove starega pohištva.

Kontaktirate me lahko na 041 731 856 ali na elektronski naslov [email protected]

Evo, tukaj jih je pa kar nekaj takih, ki jih iščeš in samo iz Ljubljane!

Če še vedno iščete mizarja za izdelavo pohištva iz okolice Ljubljane priporočam Mizarstvo Korošec. Je zelo kvaliteten, hiter in poceni.
Kontaktirate ga lahko na 041 675 960 ali pa na email naslov [email protected].

New Report

Close