Iščem masažo na domu…
Iščem nekoga, ki masira in pride na dom.
Mb
lp,
Živjo!
Verjetno to pomeni, da iščete nekoga na področju maribora. Jaz se iz Ljubljane. Če vam to kaj pomaga, vam lahko posredujem kaj več.
Lep pozdrav!
Ja žal, iščem nekoga v Mb.
Vseeno hvala
za ljubljano sem jaz zainteresirran, zenska maserka
Pozdravljeni,
jaz sem iz Maribora. Izvajam klasično masažo celega telesa.
Lep pozdrav,
Šolasta
Lep pozdrav!
sem mlada mariborčanka, ki izvaja klasično masažo na vašem domu ali pri meni doma.
Čaoo sem veliko v mb in me zanima kam te lahko pokličem ali oglasim na masažo..
lp Boris
Čaw…jaz tudi izvajam masažico na domu…sem iz Mb…dostikrat pa sem tudi v Lj…[email protected]
Pozdravljeni!
Izvajam Japonsko različico “hinin” masaže v Ljubljani in okolici. Za informacije in naročila me kontaktirajte na mail: [email protected], ali pa pokličite mojo asistentko na telefon 031 719 315. Delam tudi ob sobotah po dogovoru pa tudi ob nedeljah.
Lep pozdrav,
Uroš
Iščem maserja, ali maserko, ki bi enkrat tedensko prišel na dom. Lokacija: Škofja Loka.
Tudi jaz iščem maserja ali maserko na celjskem. Bolečine v predelu križa.
V Ljubljani in njeni okolici na vašem domu nudim klasično masažo celega telesa moškim, ženskam in parom. Po najboljših močeh se potrudim, da vam je med masažo čimbolj prijetno, saj je sprostitev eden glavnih namenov klasične masaže. Glavne prednosti masaže na vašem domu so, da vam ni potrebno odditi nikamor od doma in si tako prihranite čas za pot, masažo pa si lahko na takšen način privoščite tudi tik pred spanjem. Prav tako si lahko izberete lastno glasbo in si sami uredite prostor za masažo, tako kot bo vam ustrezalo, da boste med masažo čimbolj uživali. Kontaktirate me lahko na [email protected]
Pozdravljena,,
masažo na domu si lahko naročiš preko brezplačne aplikacije SpaMatch. Samo ustvariš povpraševanje, določiš kdaj imaš čas in potem dobivaš na telefon nazaj ponudbe in se potem lahko odločiš za tistega, ki ti najbolj ustreza glede cene,..
Najhitrejša aplikacije za naročanje na lepotne storitve. Jaz naredim povpraševanje za masažo v nekaj minutah dobim ponudbe, ter grem lahko čez eno uro že na masažo ! Res je super 😀
Forum je zaprt za komentiranje.