Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Iscem ljubimca

Iscem ljubimca

Odgovor na objavo uporabnika
Paloma321, 31.07.2022 ob 14:36

Stara sem 35 let v vezi. Iscem moskega za obcasna srecanja, pogovor in se kaj. Ce si za pusti kontakt.

041853193

Če si za vznemirljive dogodivščine, polne presenečenj, spontanosti, pozitive, iskrenosti…ko lohk zaupaš, brez bremz poveš kar misliš, brez obsojanja…in še veliko več. Seveda strogo diskretno in odraslo. Sem cool, easy going, resen in pozitivne,dobrega videza, prijazen…

Dekle našla si  pravega  moške upam da znaš   plesati   .

Kajti jaz   iščem dekle za ples da se kakšni večer bolje spoznala   na kakšni zabavi  .

Zelo boš uživala ko ova skupaj plesala ter se  ezno pogovajala  v tvoji ljubezni  .

Zato resnično težko čakam tvoj   pogled da vidim kakšna si  .

Oj. Sem za če hočeš lahko pišeš na [email protected]

041287365

[email protected]

Hej 25 resen, diskreten,  obdarjen,  urejen,  nevsiljiv če si za kaj piši na [email protected]

Lahko mi pišeš privat ali pa daj mail…

Lahko se dogovoriva..

Drugače se lahko dobiva   jas sem  zato  .

Samo upam da znaš biti nežna ter   poštena   do moških   .

Pozdravljena,

verjetno nimaš več aktualen oglas, pa vseeno, V kolikor še nisi našla, prosim piši na; [email protected]

Sem v podobni situaciji.

#Paloma321

pisi mi na [email protected]

39 let

vezan…

busbambus0 gmail

29 letni vezan zdrav diskreten z pošlihtanim podstrešjem…

[email protected]

Ojla

Star sam 45 let porocen in tud jast iscem ljubico.za obcasna srecanja.sam iz Postojne lahko pise na moj mail

[email protected]

Lep pozdrav

Mlad visok 2 metra nabite postave star sem 26😊

Kontakt: [email protected]

Pusti mail

Pozdrav, Star sem 40 let, vezan, tudi sam si želim 100 % diskretnosti. Visok 181, rad športam. V pojstli imam rad marsikaj, rad ustrežem in zelo pomembno je da z mano ženska uživa. Če te zanima kj več pa mi pusti kontakt.

Uživaj.

lp

Sem poročena in bi rada 100% stalnega in diskretnega ljubimca, da mi izpolni vse moje divje želje.  Partner je veliko odsoten, sama sem pa pridna mama. Ampak bi vseeno rada imela skrito avanturno življene, da mi dvigne srčni utrip in požene kri po žilah. Pogrešam te nore nore občutke. Nisem še prestara – 38, sem mična. Bodi fit in športen.

semsizatanamenkupilaskrititelefonkojeodotenboprižgan ničštriena šesttripet sedemenaosem

Star sem 37let. Ljubljana. Iscem oziroma spoznal bi ljubimko, da bi se lahko dobivala. Najraje poroceno ni pa nujno

New Report

Close