Iscem ljubimca
Pozdarvljena,
Sem vezan moški v drugi mpolovici 40-ih. Sem urejen, športne postave in tudi sam iščem žensko za občasna ali redna srečanja, skratka iščem ljubico. Sem 100% diskreten. Želim si ostati aktiven, v sexu in zato ti odgovarjam. Če želiš kako fotko me kontaktiraj.
070 267 591
Pozdrav. Sem vezana urejena punca 38let. Izgledam kar solidno za svoja leta.
Iščem urejenega fanta med 30 in 40 let za občasna srečanja, da si popestriva kakšen osamljen dan.
Pogoj je diskretnost in spoštovanje zasebnosti drugega.
Napišite tukaj kratko predstavitev in bom sama kontaktirala tistega, ki bo najbolj zanimiv.
Rajcaji me porocene….haz tud rabim fwb
Tudi sam sem 38, glede zasebnosti in diskretnosti se s tabo popolnoma strinjam, lahko med kontaktiraš na mail [email protected]
Če bi te mogoče zanimal simpatičen 23 letnik mi lahko pišes na [email protected] 🙂
Zivjo.
Imam 38 let, športnik, če te zanima več in si resna, potem piši na mail: [email protected]
Lep pozdrav:)
Paloma321, 31.07.2022 ob 14:36
Stara sem 35 let v vezi. Iscem moskega za obcasna srecanja, pogovor in se kaj. Ce si za pusti kontakt.
Zdravo, tudi jaz potrebujem enako kot ti lahko pišeš na [email protected]
Spet se jaz oglašam in iščem ljudi za raziskavo, ki je popolnoma anonimna in ne izda prav nobenega.
Sem Urša in sem študentka Zakonskih in družinskih študij. Za magistrsko nalogo delam raziskavo o Spolni nezvestobi v partnerskem odnosu. Za izvedbo raziskave oziroma intervjuja bi potrebovala osebe, ki so v prejšnjih ali v zdajšnih odnosih prevarali svojega partnerja oziroma svojo partnerko. Sodelovanje bi bilo popolnoma anonimno, prav tako bi se spremenili vsi ključni podatki, ki bi morda privedli k prepoznavnosti.
Vsi zainteresirani se mi javite v inbox ali pa odgovorite na forum.
Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem za sodelovanje in/ali deljenje z drugimi.