Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Iscem ljubimca

Iscem ljubimca

Sem simpatičen, postaven urejen, z izkušnjami,.. [email protected]

[email protected]

Zelo  sem srrčen da si tu gori  .

Vendar jast te bi rad spoznav zato greva lahko na kakšno zabavo da se bi od blizje spoznala   .

robert. [email protected]

Jutro javi se

Odgovor na objavo uporabnika
Paloma321, 31.07.2022 ob 14:36

Stara sem 35 let v vezi. Iscem moskega za obcasna srecanja, pogovor in se kaj. Ce si za pusti kontakt.

EVo pisi mi posljem ti fotko mojehs sportnega postavnega duha

bajkbajker afna gmail.com

paloma pisi na [email protected]

Javi se na snapchat: blaz_x22

dodej na snapchat dosadnomijebas

sem  rad bi  te sppoznal [email protected] posta mi pisi ti ok

Hej, sem na istem kot ti, star 33, v vezi, občasno pa si želim sveže družbe. Sem v LJ. Piši mi, mogoče se ujameva: [email protected]

[email protected]

Razdalja ni problem

Pozdravljena neznanka,

Sem topel, karizmatičen senzualno strasten  in poročen moški  182 80 . Če si za kakšno diskretno razvajanje tako iz čistega veselja do življenja in nekaj novega se mi vsekakor oglasi.. sicer pa sem ljubitelj erotike; sexy oblekce, počasno slačenje , dotikanje, božanje, masaže z oljem, senzualno šeškanje razne igrice..tako če te mika je maj naslov g.m.a.il…senzualnomorje..cmookec

Evo

bajkbajker afna gmail pika com

[email protected]

Javi se mi [email protected]

potreben, rad fafam snapchat: kirikiri48

Fuknjeni ste vi po vrsti ta “ženska” ne obstaja to je en dec napisov da se vam zdaj smeji. Nbene zenske neboste takole dobiv majo ze v zivo čisto preveč izbire kaj sele da bi tu gor kaj iskale.

Lahko pišeš na meil [email protected]

Preprosto se prijavi z nickom na http://www.amateri.cz     tam je dobra ponudba in nič ni kaj za plačevat. Zagotovo najdeš to kar iščeš.

New Report

Close