Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? iščem kuharico/ja,natakarico -Zasavje

iščem kuharico/ja,natakarico -Zasavje

Pozdravljeni,
ker vidim,da tukaj intenzivno iščete delo,naj povem,da blizu Litije nudim delo zgoraj opisanima profiloma.Lahko ste priučeni,pomembno je,da znate in hočete delati.
Je tu kdo tak?

Ja,kot sem si mislila….same iskalke in iskalci,a vsi z visoko in višjo izobrazbo in česa takega RES ne morejo delati…..d………..

a ti misliš, da boš dobil v 3 urah pa mal čez odgovor ?Malo več podatkov bi pa lahko bilo.
PS- nisem kandidat

Potem ne potrebuješ več informacij,kaj?:):)

glej, mogoče pa koga poznam, ki bi ga potreboval.

Bljižina Litije pomeni za mene radius 20-30 km.

Sem zainteresirana. Zanima me delovni čas, kaj bom delala in koliko bom seveda plačana.
Ti samo rabiš, kaj daš za to?

Delovni čas:
-za začetek-vikend
-dam toliko,kot daš ti
-zaslužiš :fiksno ali pa kolikor narediš za firmo.
Kaj ti bolj odgovarja?

Pri nas želimo imeti team ljudi,ki bo delal za vse nas,ki pa bo tudi zaslužil,kot mi vsi.
To pomeni-moj kuhar in moja natakarica,ki bi pritegnila toliko gostov,da bo gostilna polna,bosta zaslužila morda celo več,kot jaz.
Pošteno?

Živjo
Za kateri kraj v okolici Litije pa gre? Zanima me tudi trajanje dela? Sicer po poklicu nisem natakarica, vendar imam izkušnje na tem področju.

spoštovani
Prijavlajm se za delo natakarice Imam svoj prevoz trenutni status s.p. iščem redno delo za nedoločen čas DOPOLDANSKO od ponedeljka do petka.
Poskusno delo 1 mesec prek podjemne pogodbe,sledi zaposlitevUrna postavka najmanj 5 eurov
,plačilo prevoza in nudenje malice.
če ustrezam vašim kriterijem mi pišite na [email protected]

lepdan želim v pričakovanju vašega odgovora in v upanju na skupno sodelovanje se veselim srečanja z vami.

V prijaznem gostinskem lokalu v Mariboru, zaposlimo osebo z veseljem do dela v gostinstvu. Plačilo 4 eur na uro. Tel: 031-767-681

iščem predpasnike rabljene za kelnart na veselic

Evo…rad delam…zelim delat

Pozdravljeni! Trenutno sem brez sluzbe, zato sem se obrnila na vas. Sluzbo pa potrebujem za mesec do dva ker delam izpit za kamion in ko ga dokoncam me caka nova sluzba. Lp, Daniela Jerin
Gsm: 040981025

New Report

Close