Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Iščem kakršnokoli honorarno ali priložnostno delo v popoldanskem ali večernem času

Iščem kakršnokoli honorarno ali priložnostno delo v popoldanskem ali večernem času

Iščem kakršnokoli honorarno ali priložnostno delo v popoldanskem ali večernem času po 3 uri sem iz Domžal imam lasten prevoz,nekadilec,imam veliko delovnih izkušenj v različnih poklicih,
znam tudi variti co2, inox po tig postopku oba aparata imam tudi doma. akveziterstvo in prodaja po domovih odpade. kontakt 041846160 email:[email protected]

tudi mene zanima kakšno popoldansko ali večerno delo po 3.uri ker plača je bolj boga če ima kdo kakšen predlog ali ponudbo. kontakt mail: [email protected]

iščem kakršnokoli honorarno delo v savinjski dolini tel. 040 680 641

Pozdravljeni
Če ste resnično zainteresirani za dodatno delo in zaslužek me prosim pokličite na o41 466 179 da se dogovoriva za termin za osebni pogovor
Lep pozdrav Boris

Lep pozdrav
Če je vaš oglas še aktualen in iščete rešitev za vaše trenutne probleme,ste resni in imate delovno etiko vam z veseljem ponudim dobro honorarno delo in pošteno plačilo.O samem delu bi se pogovorili na osebnem pogovoru.Če ste za to me prosim pokličite na 041 466179 da se dogovorimo za termin.
Do tedaj lep pozdrav Boris

Tudi jaz iščem honorarno delo v popoldanskem ali večernem času. 031/320-282

New Report

Close