Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Iščem inštrukcije slovenskega jezika

Iščem inštrukcije slovenskega jezika

Pozdravljeni,

iščem inštrukcije iz slovenskega jezika za prijateljico, ki je iz tujine prišla živet v Slovenijo. Prijateljica govori samo angleški jezik. inštrukcije bi rada izvajala doma na domu (pri njej). Nahaja pa se v Tržiču. Zainteresirane pišite na mail, javite mi tudi urno postavko na mail: [email protected]. Lp

kaj ni nobenega ki nudi inštrukcije v tem kraju???

Pozabila sem napisat, potrebno bi bilo da so jo nauči vsaj osnovno znanje, da bo lahko komunicirala s slovenci.

In še nekaj, rada bi da jo uči oseba ženskega spola, lahko je to srednješolka, študentka ali starejša oseba. Lp

Z veseljem jo poučujem, ampak v Lj. Bi to šlo??

Daj mi napiš mail bomo vidle če se bo dalo kaj zmenit. Lp

Pozdravljeni,

malo pozno sem videla Vaše sporočilo.
Če je zadeva še aktualna, se mi prosim oglasite na mail: [email protected] oziroma me pokličete na gsm: 051 353 360. Smo iz Tržiča in nudimo inštrukcije slovenščine, angleščine in matematike.

Lp

Špela (Utilia)

Nudim inštrukcije slovenščine v Ljubljani in okolici.

Dosegljiva na tel.št.: 051-243-955

nujno iščem inštrukcije slovenščine po neki zmerni ceni za moža , ki je tujec če je kdo iz okolice kranja ali direktno iz kranja naj mi javi

Ponujam kakovostne inštrukcije matematike in slovenščine za osnovno in srednjo šolo.

Pokličite 064186923 ali pišite na [email protected].

Ugodno!

Ponujam inštrukcije slovenskega jezika za osnovno, srednjo šolo in tujce. Dosegljiva sem na telefonu 041 727 613.
Okolica Ljubljane in Ljubljana

Ponujam inštrukcije za slovenščino, tudi lektoriranje. Kraj: Kranj. Telefon: 040 417 364.

Nudim inštrukcije iz slovenščine za osnovno šolo in triletne programe. Sem profesorica slovenskega jezika in že 20 let delam v osnovni šoli. Maribor in okolica. Več informacij na [email protected].

New Report

Close