iščem honorarno popoldansko delo
Pozdravljen!
Zanimam se za možnost, kakršnega koli dela v popoldanskem času od 15:30 ure naprej. Sicer sem ing. elektronike in sem pripravljen pomagat na katerem koli področju računalništva, elektronike, lahko pa tudi karkoli druga, samo da zapolnim popoldanski/večerni čas…
Moj email:
[email protected]
Spoštovani!
Dodaten zaslužek
Se tudi vi prebijate iz meseca v mesec in si želite nekaj denarja še dodatno zaslužiti za boljše vsakodnevno življenje. Delo je preprosto, enostavno in za vse ljudi. Kontaktirajte me na [email protected] kjer vam bom poslal natančen opis dela.
Ingver – Igor Škamlec s.p.
Naše podjetje vam nudi možnost dodatnega zaslužka s trženjem Enoletnega paketa za popravilo avtomobila! Ki znaša 160 eur število neomejenih ur v enem letu za popravilo in bo zaračunavalo samo material (morebitne rezervne dele oziroma nadomestne dele in kar spada zraven)
Za vsakega kupca, ki mu priporočite in kupi ter plača paket, vam podjetje nakaže 40€ provizije na vaš transakcijski račun.
Za vse morebitne informacije in vprašanja v zvezi dodatnega zaslužka,
nas lahko pokličete na GSM: 070 787 244
Prosil bi vas če mi lahko kdo ponudi bilo kako delo za dodaten zaslužek. Trenutno sem zaposlen samo bi še rabil kaki dodaten zaslužek. Sprejmem vsako delo..
pišite mi na mail [email protected]
Sem Polona stara 40 let doma v okolici Maribora .Nudim čiščenje ,likanje in ostala hišna opravila ,sem zanesljiva in natančna in poštena ter delo zele dobro poznam in ga tudi dobro naredim. Delo lahko opravljam v Mariboru ali okolice Maribora ce me pa potrebujete tudi drugje naokoli mi pa tud ne bo problem.
Če potrebujete pomoč me lahko pokličete na 051 684 285!!
lp.Polona