Najdi forum

iščem honorarno delo

Pozdravljeni!
Iščem honorarno delo: prodaja v bio trgovinah, kozmetičnih trgovinah in pomoč v salonih(NPK pediker), likanje, gospodinjska dela tudi delo na računalniku, pomoč pri administraciji, prodaja po tel.ne pride v poštev..
Sem iz okolice Ljubljane in se veselim sodelovanja z vami, pokličete me na:

Neja:041-827-078

Iščete honorarno delo?

http://referralvibe.com/?reff=20314

Pozdravljena!

tudi jaz se zanimam za honorarno delo. Sem mati dveh otrok, Čas imam tudi v dopoldanskem času.

Info mi prosim pošljite na mail [email protected]

Zdravo!
Iscem honorarno delo.
Imam veliko prostora.

[email protected]

lp Bostjan

Zdravo!
Sem 21 letni tehnik mehatronike sicer redno zaposlen (samo dopoldan 6-14) .
Iščem honorarno delo nekje na Dolenjskem. (tudi za vikende)
Več. inf: 031 500 102

Pozdravljeni,
tudi sam išćem honorarno delo v dop.času.Komerciala ipd.

[email protected]
l.p
Matjaž

Iščem dodatno honorarano delo, rabite pomoč pri računalniški mreži, softwarsko opremo, predavanja v zvezi varnostne računalniške politike, se pravi vse kar vas zanima v zvezi z računalništvom.

Lahko vsak dan od 11.00 ure dalje.

Kontakt: [email protected]

Pozdravljeni!

Iščem resno/ga sodelavca pri trženju medicinskih pripomočkov.
Samo resni pokličite na 040 322-658.

Lp.

Nudim delo voznika Kombija vozi se v tujino! pišite mi na moj E-mail naslov: [email protected]!

Priložnost za delo :
http://www.sfi4.com/16299721/REAL

Se splača.

Star sem 25 let in sem po poklicu elektrotehnik energetike. Iščem honorarno delo na področju Gorenjske, zanima me kakršno koli delo.
mail: [email protected]

Nudim gospodinjsko pomoč – likanje.
Dogovorimo se kdaj in kje prevzamem perilo, vam ga doma zlikam in vam ga pripeljem spet kjer se dogovorimo v roku 1 ali 2 dneh (odvisno od količine in dogovora).
Sem zelo zanesljiva in natačna. Gospodinsjka opravila zelo rada opravljam, predvsem pa zelo rada likam (in zelo natačno).
Če nimate časa ali vam to opravilo ne diši me lahko poklilčete na 040576312 – Maja in se lahko dogovorimo kako pa kaj.,

New Report

Close