Najdi forum

iščem honorarno delo

Pozdravljena,

na internetu sem zasledil oglas, da iščete dod. delo.

V kolikor je zadeva še aktualna, se lahko pogovoriva po telefonu o
naši ideji in možnosti sodelovanja, saj širimo posel in je prostora za
par novih oseb.

Lep pozdrav,

Andrej Vrščaj
Ljubljana
tel. 041 473 374

Iščem delo na domu, etiketiranje, sestavljanje, karkoli takega. V okolici Logatca.
[email protected]

Zanima me , kakšno honorarno delo ponujate. Sem učiteljica, pa bi rada še kaj dodatno zaslužila.

pozdravljeni
nudim storitve, krovsko kleparstvo (žlebovi, obrobe, izdelava nadstreškov, izdelki iz pločevine, sanacije kritin,…
elektro (menjava talilnih varovalk za avtomatske in ostala popravila na elektroinstalacijah) na obali

Tel: 030/358-626
LP
Mitja

Lepo pozdravljeni!

Sem mlada in zaposlena, vendar potrebujem dodaten zaslužek zato iščem dodatno delo.
Sem iz okolice Krškega in Novega mesta.

Ce kdo ve za kakršno koli delo bi lepo prosila za informacije na 031-730-456 sms

Najlepša hvala in lep dan želim.

Spoštovani!

PONUJAM VAM RESNO DELO.

Pošiljam vam ponudbo – super priložnost, ali jo boste izkoristili, mi smo jo.
Pošiljam vam malo opisa od kje prihaja denar in kaj se dela v naši organizaciji, če vas bo zanimalo kaj več, mi pišite na: [email protected], da se bomo dogovorili za informativni sestanek, KAJTI TO JE EDINI SISTEM DO SEDAJ, KI SEM GA JAZ SPOZNAL V SVOJH 30 LETIH SLUŽBOVANJA, KJER SI RESNIČNO PLAČAN PO UČINKU, TO POMENI DA ČLOVEK DOBI DOBRO PLAČILO ZA DELO KI GA OPRAVI, NEDELO TUKAJ NI PLAČANO

Upam, da ste reseni iskalci dela in da boste tole prebrali v celoti, ker vam ponujam priložnost, ki je povsem legalna zadeva in je odobrena od Gospodarske zbornice Slovenjije leta 1995. Verjetno se strinjate, da je danes vse težji in večji problem poiskati varno službo, zato vam priporočam, da natančno prečitate sporočilo, ki ga vam pošiljam, dobro premislite in se oglasite glede dogovora za sestanek.
To ni samo zanimivo ampak je tudi življenjskega pomena.

KAJ LAHKO VI PRIDOBITE?

V 1.FAZI PROFITIRATE – POCENITE VAŠ ŽIVLJENJSKI STROŠEK

V 2.FAZI LAHKO DOBRO ZASLUŽITE

IČEMO LJUDI, KI ŽELIJO DOSEČI V ŽIVLJENJU NEKAJ VEČ

Ne ponujam vam FINANČNIH IGER

Tisti ljudje, ki so si dovolili pogledati in preveriti so danes veseli, sproščeni in zelo navdušeni nad možnostjo, ki jo nam vsem nudi ekonomija nove dobe.

Strah je odveč, ker: – NI INVESTICIJE(ni tveganja ni finančna igra)

– NI AKVIZITERSTVO (ker ne prodajamo izdelkov od vrat do vrat)

– KDO ŽE SODELUJE Z NAMI? Vse strukture ljudi: dr., ing., profesorji, PRAVNIKI, podjetniki,politiki, študentje, upokojenci, ……. saj si vsi ljudje želimo več časa in več denarja, pri nas lahko dosežete oboje. NE VERJAMETE – PREVERITE, saj vas nič ne stane, če boste preveril.

Z vsem spoštovanjem

Jože

Rabil bi še kakšen dodaten evro ,poleg moje redne službe.
Zato iščem honorarno zaposlitev.Imam vozniško B.C.E sem mesar tudi delam v kuhinji,
Če imate kako zanimivo ponudbo me prosim kontaktirajte na meil:[email protected]

zanimam se za honorarno delo na domu

[email protected]

draga gospa jasmina stanujem u vrhniki sem 32 leti iscem delo na domu molim za odgovor na moj meil [email protected] lp. maja meden

spostovani gospot boris stanujem u vrhniki iscem delo na domu [email protected] lp.maja meden

Iščem kakršno koli honorarno delo v območju Ljubljane, Logatca, Vrhnike, čez vikende tudi v območju Novega mesta. Sem 40 letna samohranilka vajena dela.

zanima me tole vaše delo mi lahko sporočite če je še aktualno in kdaj bi lahko izvedela kaj več o tem

N območju celotne Slovenije se iščejo RESNI, ZANESLJIVI in AMBICIOZNI sodelavci – neodvisni distributerji za prodajo izdelkov Essens, ki imajo vedno več zadovoljnih uporabnikov. Odlična priložnost za vse, ki si želite dodatnega zaslužka.

Delo lahko poteka od doma. Ni potrebneg adenarnega vložka ali članarine, delom se lahko prične takoj.
Plačilo: Direktno od prodaje + provizija na uspeh.

Kontakt: [email protected]

Lep pozdrav,

Poleg redne službe bi rada zaslužila še kakšen evro. Sem energična in delavna. Dodatno delo iščem na območju Gorenjske in Ljubljane. Drugače delam kot negovalka in imam izkušnje z delom s strankami. Lahko mi pišete na [email protected]

Hvala

Pozdravljeni, prosim za dodatne informacije honorarnega dela na domu, predvsem me zanima pakiranje, sestavljanje, etiketiranje, kuvertiranje …… Ker mi vsak evro pride prav, bi bila dodatnega dela zelo vesela, sem redno zaposlena, vendar je z minimalno plačo 550 eu težko živeti. Doma sem iz območja 03, med tednom bi lahko delo opravljala 3 ure dnevno, medtem ko čez vikend tudi več. Prosim samo resne ponudbe, material se prevzame osebno pri vas ali pa ga vi dostavite, po pošti z odkupom na svoje stroške oz. z mojim vložkom ne pride v poštev. V naprej se zahvaljujem za vaš odgovor, Simona

Kontakt na mail: [email protected]

Si iz okolice Kranja?
Te zanima delo v kuhinji?
Bi se rad naučil kaj novega, pridobil izkušnje z uporabo krušne peči?
Potem smo pravi naslov zate! Gostilna Pr’ Matičku iz Kranja potrebuje novega sodelavca/ko prednost imajo vajenci/ke. Ponujamo tudi možnost štipendiranja.Za več informacij napiši mail s kratkim opisom tvojim preteklih izkušenj na [email protected]

ISCEM honorarno delo, promocije, degustacije, administracija, čiščenje, pisanje projektov..

ponudbe na mail: iscemdHONORARNO DELO, PROMOCIJE, DEGUSTACIJE, ADMINISTRACIJA..
mail: [email protected]

Iščem delo “pomočstarejšim na domu in gospodinstvu” 24 ur ali po dogovoru pokličite na => 040 325 180

živjo !

Iščem honorarno delo v fintes centrih,centrih za bolše počutje in vadbo.
Hočem si pridobiti izkušnje in znanja,da bi mi koristile v prihodnosti oz.nadalnjemu iskanju dela v tej smeri.

lp

Zdravo!
Če koga zanima delo – spletni marketing – naj me kontaktira na [email protected]. Z nekaj truda in minimalno časa se lahko služi lep denar. Kot nekaj za zraven k redni službi, če ste študent, brezposelni… Nima veze, samo da ste pripravljeni delati 🙂
Lp,
Maja

New Report

Close