iščem honorarno delo
Lep pozdrav.
Kontaktirajte me prosim na mail:
Če vam komunikativnost ni tuja je delo pravšnje za vas:))
Lp
Lep pozdrav.
Če vam komunikativnost ni tuja je naše delo pravšnje za vas:)
Ukvarjamo se namreč z finančnim svetovanjem.
Kontakt na mail [email protected]
Hvala lepa in lp.
Če koga zanima prodaja anionskih vložkov lahko piše na mail
[email protected]
Ni nujno, da ste brez službe, tudi če že imate honorarno zaposlitev je to samo še kakšen evro več, saj je zelo potrošna roba, ki jo lahko ponudiš vsaki prijateljici, znanki, sodelavki…
Pozdravljeni!
Ker želim poleg redne službe zaslužiti še nekaj dodatnih evrov, se zanimam za razna honorarna dela.
Moj kontakt: [email protected]
Lp, Katarina
Potrebujem resno honorarno delo, ki bi ga opravljala s svojega doma.Delo na računalniku, sprejemanje naročil preko vašega telefona v popoldanskem času in ob vikendih, enostavno šivanje, likanje, ob vikendih lahko tudi pospravljanje stanovanja ali hiše na relaciji Lj,-Kamnik, ali Lj.-Brnik.Če imate zame, ki sem poštena, resna, zanesljiva in hitra karkoli podobnega mi prosim napišite tukaj vaš mail.Trženje in zavarovalništvo ne pride v poštev.
Lepo pozdravljeni!
spoštovani!
Iščem delo na domu,kot je likanje ali čiščenje.Sem med. sestra zato lahko pomagam tudi ljudem ,ki potrebujejo pomoč pri negi.Sem tudi maserka za klasično masažo celega telesa,športno masažo ter terapevtsko masažo hrbtenice.Stara sem 26 let in trenutno prijavlena na zavodu za zaposlovanje.Sem zanesljiva,delovna in imam veselje do dela.Ker sma z 17 mesečno hčerko sami bi nama dodaten zaslužek prav prišel.
lahko me pokličete na tel:040 532-347.
Sem 27-letna mati samohranilka in potrebujem za golo preživetje še dodatno zaposlitev…
Iz srednješolskih dni imam izkušnje iz področja gostinstva,čiščenja hiš oz.oskrbe za starejše ljudi,tekstilstva,nekaj malega tudi z anketami…
Resnično rada sem čistila pri starejši gospe,ki je sedaj žal pokojna,1x na teden ter ji nabavljala nujno potrebne stvari iz trgovine,Zato bi mi bilo takšno delo tudi najbolj dobrodošlo.
Sem iz Koroške
Prosim,da mi pišete na [email protected]…Hvala…
Rabil bi še kakšen dodaten evro ,poleg moje redne službe zaradi plačevanja šolnine.
Zato iščem honorarno zaposlitev.Če imate kako zanimivo ponudbo me prosim kontaktirajte na meil: [email protected].
LP Kristjan
Pozdravljeni!
Iščem delo v Ljubljani. Sem 25-letna študentka dizajna. S fantom aprila pričakujeva otročka in nujno potrebujem primerno delo zame. Sem zelo delavne, vesele in urejene narave.
Pripravljena sem delati toliko, kolikor bo dopuščal moj čas (v okviru študija).
Najraje bi opravljala kakšno delo od doma, pisarniško delo, svetovanje, ni pa nujno.
Imam znanja iz področja pedagogike, varstva, prodaje, oblikovanja, izražanja, dela z ljudmi in drugo.
Če veste za kakšno primerno delo zame, vam bom zelo hvaležna.
Kontakt: [email protected]
Lep pozdrav!
Urška
Iščem kakršno koli delo na domu ali drugo redno zaposlitev.
Čiščenje stanovanja, varstvo otrok,…
Prosim kontaktirajte me na
[email protected]
IŠČEMO NOVE SODELAVCE ZA TRŽENJE PRESTIŽNIH KNJIG SLAVE VOJVODINE KRANJSKE
Iščemo nove sodelavce na območju večjih mest po Sloveniji.
Delo se opravlja izključno s pravnimi subjekti, nudimo provizijsko plačilo, redna izplačila, najavo obiska pri stranki in možnost dolgoročnega sodelovanja.
Smo zelo dobro organizirani, zato pridejo v poštev samo resni, ambiciozni in samostojni posamezniki.
Pogoj so izkušnje na področju prodaje in lasten prevoz. Pričakovana provizija – nad 1.200 eurov.
Razgovore s posamezniki bomo po predhodni najavi na številko telefona: 040 560 656 opravili na sedežu podjetja.
Sem fant s polno življenjskega in delovnega elana. Imam nekaj delovnih izkušenj zato bi jih z veseljem pridobival še narej zato iščem honorarno delo kot pomočnik na domu, pomoč na kmetiji, nizkih gradnjah, čistilec, lažja fizična dela, urejanje okolice in podobno na območju Kranja in njegove ožje okolice.
Za konkretne in resne ponudbe na 041 567 614