iščem honorarno delo
Iščem honorarno delo na področju Gorenjske (administracija, promocije, delo na sejmih, pomoč v gospodinjstvu, delo na domu, prodaja v trgovini s tekstilom, obutvijo,….). Sem sicer redno zaposlena 32-letnica, polna energije in nekaj urami prostega časa, v katerem bi rada dodatno zaslužila.
Če kdo nudi karkoli zanimivega, naj mi piše na e mail: [email protected]. Vsake ponudbe bom vesela.
Lep pozdrav”Gigica”
Sicer ne vem kaj pomeni Gigica, no kakorkoli.Če ste zainteresirani za dobro pošteno ponudbo in pošten zaslužek, ste komunikativni se prosim javite na [email protected] ali po tel 041 466179 po 09.12.09, do tedaj sem v tujini.Priložnost je enkratna za mlade osebe, polne energije-Lep pozdrav in lep dan Boris
Iščem honorarno delo v okolici celja(čiščenje,delo na domu)drugače sem redno zaposlena in bi rada še kaj dodatno zaslužila.Če nudi gdo kaj zanimivega naj mi piše na e mail naslov:[email protected]
BI CENEJE NAKUPOVALI, TANKALI TER IMELI DODATNI PRIHODEK??
Ustanovljeno je bilo podjetje, ki ljudem v Avstriji in Nemčiji omogoča, da lahko v najboljših trgovskih verigah in bencinskih črpalkah kupujejo 10-15% ceneje(Hofer, Hofer reisen, Mpreis, DM, Rewe, Spar, Eurospar, Interspar, Spar 2000, Hervis Sport, OMV, Shell, JET, BP, Agip, AVANTI,..). Vse kar je potrebno narediti je to, da si preko interneta naročijo vrednostne bone in odidejo nakupovat!
S temi vrednostnimi boni vsaka stranka prihrani gotovino pri vsakodnevnih nakupih. Prihranijo tudi do 15% na nakup, kar pa ni malo. Pri nakupu za 100€ dobijo 15€ popusta!
Kmalu bomo to možnost začeli koristiti tudi v Sloveniji. Vse kar je potrebno storiti je to, da se brezplačno registrirate na povabilo. Ob registraciji dobite svojo spletno pisarno preko katere naročite vrednostne bone in jih potem dobite na dom ter odidete nakupovati ceneje.
Verjetno se sprašujete kako je to mogoče? Odgovor je preprost: ker je vedno več članov podjetja, se lahko lastnik izbori za takšne popuste, saj podjetjem kateri dajejo popuste omogoča večji promet in si to lahko privoščijo.
Vsak ki bi želeli to možnost koristiti, naj mi piše na E-mail: ***[email protected]*** in bo dobil vse potrebne informacije. Za vse, ki boste postali brezplačni člani podjetja, pa tudi dodatni zaslužek in še nekaj zelo lepih popustov, ki jih že lahko koristimo v Sloveniji!!
KONTAKT: [email protected]
Lep pozdrav
Živjo,
sem iz okolice Ljubljane. Ali imate kako delo, ki bi se ga dalo opravljati od doma? Moj kontakt: [email protected]
Pozdravljeni!
Če je vaš oglas še vedno aktualen me veseli, da vam lahko ponudim za enkrat honorarno zaposlitev.Sicer niste opisali, kaj bi si želeli delati, je pa res, da danes ni kaj dosti izbire.Ponujam pošteno delo, ki je pošteno plačano.Če ste zainteresirani me pokličite na 041 466179, da se dogovoriva za osebni pogovor.
Do takrat lepo pozdravljeni Boris
Samo v odgovor —-,
tudi sama sem postala pozorna na oddane oglase g.Umeka, ne bi pa nikdar tako kot Vi napisala nekaj takega. Zakaj bi Umek moral vsevprek razlagati zakaj se gre??? Pošteno je ponudil delo, napisal svoj mail in telefonsko. Tu se za njega konča, po mojem. Najlažje je napisati tak post…. Tisti, ki ga dejansko zanima za kaj se gre, bo Umka kontaktiral in če ima kaj soli v glavi, bo kaj hitro uvidel, kam pes taco moli…kajneda…. potem, če ugotovi, da je vse skupaj ‘kr neki’, še vedno lahko obišče svoj najljubši forum in se izpove. Kaj hitro bomo izvedeli….ne bojte se.
Ne maram izkoriščevalcev (še posebaj, kadar je nekdo popolnoma na tleh, brez službe in ga je najlažje izkoristiti), ampak prav tako ne maram postov, kjer se obtožuje v naprej, brez dokazov….edino, če imate Vi g./ga. — kakšen konkreten dokaz, pa si Vi ne upate povedati direktno…
V vsakem primeru, obema želim veliko sreče in osebnih uspehov…za vse ostalo, bodo poskrbele energije in vesolje samo….prej ali slej, verjemite mi!
Pa čimprej najdite sebi primerne zaposlitve in uživajte v sadovih svojega dela….kadar je človek zaposlen ima občutek vrednosti in če vse drugo štima v njegovem življenju, je nepremagljiv.
Spoštovani NN
Jaz se podpisujem z imenom, priimkom, telefonsko številko, torej sem in nekje obstajam,sem otišljiv, če hočete po vaše.Pri meni ni bla,bla, jaz ponujam poslovno priložnost resnim in zainteresiranim ljudem.Ne ponujam je lenobam, negativcem in ljudem, ki računajo da jim bo država oz. njene institucije pomagale.Ponujam jo iskrenim , poštenim , delovnim ljudem, ki so pripravljeni delati, ne pa se ljudem, ki so najmočnejši za šankom.Ne ponujam jo niti ljudem, ki mislijo, da je dolžan nekdo drugi delati za njih.Ne bi se strinjal z vašo tezo , da je na tem svetu ena sama potegavščina in kriminal, če vi smatrate da je tako, v redu imate pravico do svojega mišljenja.Me ne moti, povem pa , da je na tem svetu precej več poštenih in pridnih ljudi kot si predstavljate.Ne branim sebe, ker se nimam za kaj braniti.”Spremeni pogled na svet in svet okrog tebe se bo spremenil” je staro pravilo, kaj boste vi naredili spoštovani NN je vaša izbira
Prosil pa bi vas , da svoje negativne izkušnje ne prenašate še na druge ljudi, so že brez tega dovolj izkoriščani in teptani iz dneva v dan, raje jim pomagajte bo za vse več koristi.
Pa brez zamere, nisem mislil žaliti ali vas podcenjevati, to ni moj stil.lp Boris
Bog pomagaj takim poštenim delodajalcem. Če ste res tako pošteni zakaj izkoriščate svetovno krizo za honorarno delo, kjer ubogi ljudje delajo tudi honorarno za 500,00 EUR da bi lahko preživeli sebe in svojo družino. Saj navadni smrtniki bi delali karkoli tudi za minimalno plačilo, da jim otroci nebi bili lačni in da se v šoli ter na ulici ne prepoznajo med revnimi in lačnimi.
Če ste delodajalci toliko pošteni od velikega dobička ponudite tudi kaj delavcu, to je vsaj pošteno plačo in redno zaposlitev ne pa delo na črno.
Slovenija – žalostno za vse prebivalce, tako državljene kot tujce, zmerom te kdo izkorišča delodajalec z delom na črno, država z velikimi davki, tako da če le zaslužiš da normalno živiš te takoj država gleda kje ti bo kaj pobrala… Na vrhu države – elita ……………… ni besede
Spoštovani sramota za Slovenijo!
Strinjam se z vami, toda le delno.
delodajalec ni kriv za vaše težave, prav tako ni kriva država, niti ljudje ki ponujajo honorarno zaposlitev. V prvi vrsti ste si krivi sami.
A ste se izšolali, a ste ves čas svojega minulega dela delali na osebni rasti, se izobraževali ali ste delali ves čas na enem delavnem mestu.
Dragi gospod, res je kar si mislite. Sem delodajalec ki ima s.p., tudi sam plačujem davke, doživel sem stečaj pa prisilno poravnavo izgubil tri skoraj nove avtomobile, hišo. A sem obupal’
NE. a sem sedel doma pred TV na kavču z časopisom pod glavo? NE.
delal se od svojega 15 leta pa do danes ko bom doživel Abrahama po 14 pa tudi 18 ur na dan, včasih tudi 72 ur skupaj. Sem zato kriv ker so mi vse uzeli in sem si znal veliko tega prislužiti nazaj? Ja sem kriv. Ker za razliko od večine Slovencev nisem iskal krivcev in težave ampak rešitve.
Za milega boga, začnite jih iskat tudi Vi. Mogoče pa boste preko honorarnega dela dobili redno zaposlitev. NIČ NE DA NIČ.
Spoštovani Bievro,
očitno ste me narobe razumel. Kot prvo nisem grajala svojega dela, saj tudi sama delam že od svojega 15 leta, da bi lažje razumeli moje napredovanje je od čistilke do računovodkinje, pa me sedaj obsojajte, če sem se dovolj borila, učila in izobraževala.
Moj zgornji opis je mejil na nekatere delodajalce (žalostno ampak na večino delodajalcev), ki izkoriščajo delavce in ne na ta poštene delodajalce, če sploh obstajajo “pošteni” ter na delavce kateri se dnevno izpovedujejo kako jim je v njihovih službah.
Zanima me edino, če ste vi bil tako pošten, kot navajate, zakaj Vas je potem sploh tako razburil moj post.
Lp in veliko poslovnih uspehov ter čimboljše spoštovanje sebe in delavcev.
Ne razburja me noben post. Jezi me ko vedno znova in znova prebiram kako je nekdo drugi kriv za naše težave, kako so krivi delodajalci za slabe pogoje dela, za slabo plačo, kako je kriva država ker daje premalo podpore, kako imamo premalo tega in tega, a ko iščeš delavca pride na razgovor nekdo ki je zanemarjen, smrdi po cigaretih in alkoholu in pričakuje veliko plačo.
Jezi me, da večino zanima najprej kolik bo njihova plača, koliko dobi za malico in prevoz kot pa kaj bo delal, in kaj se bo od njega zahtevalo.
Jezi me, da delavec ki pride na razgovor nemalokrat kritizira bivšo službo, bivšega delodajalca, ne pove pa kaj je on storil da bi bili pogoji boljši.
Kaj lahko potem delodajalec pričakuje od takšnega delavca in kaj mu naj ponudi.
Osebno nimam več nobenega delavca iz preprostega razloga. Ves čas so imeli nadpovprečne plače v branži in to za 30 – 40 % to jim ni bilo dovolj. Z njimi sem imel enak dohodek kot pred njihovo zaposlitvijo in nikakor nisem mogel zaslužiti več.
Ko sem jih odpustil l.2004 so imeli za osem ur dela 240.000,00 SIT + 20.000,00 SIT za malico in 20.000,00 SIT za prevoz. Meni je ostajalo med 250.000,00 in 350.000,00 SIT. toda delal sem 12 – 14 ur. Ko sem jih odpustil sem pričel delati od 8 – 10 ur meni pa je ostajalo 500.000,00 – 600.000,00 SIT.
Kdo je potem delal za koga?
Toda kaj je najbolj važno pri vsem in zakaj sploh pišem v tem forumu.
Vedno sem imel voljo, samozavest in kar je najbolj važno nikoli nisem iskal oziroma krivil drugih za svoje težave, temveč sem vedno iskal rešitve problemov in nikoli se nisem vrgel v obup, ampak gledal naprej.
Začnite razmišljati tako.
Po drugi strani pa kaj vas zadržuje da ne greste na samostojno pot, kaj vas ovira da ne postanete podjetnik, če je podjetnikom tako lahko.
Juho je treba probati, da bi vedeli koliko je slana.
Kritizirati ni problem, nekaj narediti za boljši jutri, ja to pa je že druga pesem.
Pa lep pozdrav.
Tako je. Sicer bievro nekaj klobasari , toda tokrat ima popolnoma prav. Dobiti delavca je pravi problem. Vsi bi najprej visoke place preden se zanimajo kaj bi delali. Seveda iscejo tu delodajalci tudi bodoce sodelavce, ker na borzi, ki so prijavljeni jih polovica sploh noce delati.
Zato dragi brezposelni vzemite priloznost, ki se vam ponuja brez predsodkov.
Vsi ljudje smo zmozni vsega.
P.S. Ne prosite za delo brez kontakta. Vsi vas iscejo
L.P.
Tukaj imajo honorarna dela, hostese, promotorke, …..