Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? IŠČEM GRADBENE DELAVCE ZA DELO V NEMČIJI

IŠČEM GRADBENE DELAVCE ZA DELO V NEMČIJI

ARTIAL DOO ZAPOSLI VEČJE ŠTEVILO DELAVCEV ZA DELO V NEMČIJI.POKLIČITE 040651122 ALI 041826594.

Potrebujemo delavce ki znajo delati in so samostojni.Železokrivce,tesarje in zidarje.Plačamo 9 eur.na uro,prenočišče in dnevnica15eur.

Pozdravljeni-Moje ime je Halid in iščem delo v gradbeništvu.Živim in delam v Ajdovščini,star sem 44.let,samostojni sem podjetnik,imam 22 let delovnih izkušenj.Nasplošno delam vsa gradbena dela.Sem za sodelovanje tudi z kakšno skupino ljudi oziromah podjetjem ali z nekom individualno.Prosim naj se mi javljajo samo resni.Kličete me lahko na mob.0038640753138 ali pišete na [email protected]-[www.bizi.si]

JAKL doo

Pozdravljeni,

Iščem cca 5 delavcev, ki imajo izkušnje z delom za strojne omete. Delo je v Nemčiji Munchen.
zainteresirani mi pošljite na mail ([email protected]) oz. pokličite na 041641450 (Klemen Meglen)

Zakaj ne vzamete Nemcev?

Pozdravljeni.Sem zdaj brezposlen in sem na zavodu,drugac plan poznam armaturni in tesarijo delam. Cerabite iskusene gradbene delavce prosim da mi sporocite. Mefajil Mecavica

lep pozdrav me se lahko oglasis na tel 070877437

Potrebujemo delavce ki znajo delati in so samostojni.Železokrivce,tesarje in zidarje.Plačamo 9 eur.na uro,prenočišče in dnevnica15eur.[/quote
Pozdravljeni, me se lahko oglasite na tel 070551816

Dober dan!
Sem ismet in znam vse dela zvezi z elekto polaganje kablov sem delav 14let to delo in polaganje kock, sem drugace bagerist to je moje prvo delo kaj sen ga zacev in rad bi delo v nemciji.
Lep pozdrav!

New Report

Close