Iščem gospodinjsko pomočnico/ka na relaciji Logatec-Vrhnika
Lep pozdrav,
iščem gospodinjsko pomočnico na relaciji Logatec-Vrhnika. Smo družina z enim malim otrokom in bi potrebovali pomoč pri čiščenju stanovanjske hiše 1x tedensko za 3-4 ure, po možnosti ob četrtkih ali petkih, v jutranjih urah (najkasneje do 14.00).
Čiščenje zajema čiščenje vseh površin in prostorov, sesanje, brisanje prahu, ipd. Stanovanjske površine vzdržujemo (pazimo na čistočo) in zasnova prostorov je takšna, da delo poteka ekspeditivno (veliko sesanja, malo ploščic, malo površin za brisanje prahu. ipd.)
Plačilo 10 EUR/ uro na račun, priporočila/reference obvezne, potni stroški vključeni v ceno ure. OBVEZNO iz VRHNIKE, LOGATCA ali bližnje okolice. Ne Ljubljane. Če vas zanima ali mi lahko priporočate koga, pustite kontakt.
Pozdravljeni.
Če za ponujeno delo še niste našli nikogar, bi bila pripravljena prevzeti delo jaz.
Več informacij na: [email protected].
LP Barbara
Pozdravljeni,
Tudi jaz se zanimam za čiščenje vaše hiše. Lahko se dogovorimo za brezplačno prvo čiščenje in če boste zadovoljni nadaljujemo sodelovanje.
Lep dan še naprej,
Helena
kontakt:
Pozdravljeni!
Sem upokojena stara sem 59 let stanujem v Logatcu Pavšičeva 28. V kolikor je vaša ponudba še aktualna sem jaz interesentka. moj majl [email protected] in tel. 031 474 194 l.p. Anica
Ciscenje stanovanja,pospravljanje, likanje …
Maribor
Kontakt [email protected]
070224414