Najdi forum

Iščem družbo za v hribe in/ali kolo

@ZivelaPomlad : ZS pa žal ne morem pošiljati. Ampak saj vas je že kar nekaj :).

No da malo obudim temo….
Začenja se lepše vreme in mene je prijelo, da bi malo večkrat šel v hribe. Sicer imam nekaj prijateljev, ter kakšno prijateljico, ki radi hodijo v gore, samo zadnje čase tudi oni nimajo toliko časa, oziroma imajo druge obveznosti.

Kot sem že zgoraj napisal, obožujem dvotisočake, nimam pa nič proti manjšim hribom (kot so naprimer nanos, velika planina, rašica, krim…. itd.).
Star sem 20 tako, da ste dobrodošli vsi +/- 5 let.
Sem iz Ljubljane.
Pa da ne pozabim…. Nimam hitrega tempa. V hribe hodim zato, da uživam v naravi in dobri družbi, ter ne zato da tekmujem. 🙂

Več info: kdaj, kje, zakaj se pa zmenimo preko ZSjev. :))

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

Ejga, jp 😉 Naj te ne zavede tole sonce, v gorah se sneg topi in v časopisih opozarjajo na plazove ipd., kar pa verjetno kot izkušen planinec tako veš. Po moje nas zna narava še presenetit.

Vem, vem. Sej zaenkrat sem imel v mislih bolj nižje hribe.
V vsakem primeru pa dvomim da kdo tukaj sploh ima dereze, cepin in ostalo zimsko opremo. 🙂

Sicer pa a bi se ti pridružil? recimo naslednji vikend? 😀

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

New Report

Close